05 juni 2018 | Dossier: Ledennieuws

Nieuwe Dierspecialist-winkels in Apeldoorn en ’s-Heerenberg

Dierspecialist blijft maar nieuwe winkels toevoegen. De teller staat voor 2018 al op vijf nieuwe winkels en daar komen in de maand mei en juni twee nieuwe bij.

Dierspecialist Disbergen Apeldoorn

Zo opende Dierspecialist Disbergen de deuren van een nieuwe winkel in Apeldoorn. Frits Disbergen is sinds 1997 werkzaam in de retailbranche en gaat zijn opgedane ervaring nu in praktijk brengen in zijn eigen dierenspeciaalzaak. De nieuwe Dierspecialist-winkel is gevestigd aan het Ordenplein in Apeldoorn, het wijkwinkelcentrum waar consumenten terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen.

Dierspecialist Nathalie

Dierspecialist Nathalie opende de deuren van haar nieuwe winkel in ’s-Heerenberg. Dierenspeciaalzaak-ondernemer Nathalie Huls (29) heeft gestudeerd aan het AOC en werkt al tien jaar in de dierenbranche. Nu is het tijd om haar eigen dierenspeciaalzaak te openen en haar opgedane ervaring in praktijk te brengen. Nathalie is geboren en getogen in het Twentse Hengelo en woont samen met haar maatje Churchil, een Britse korthaar, en twee sluierstaartjes genaamd Ying en Yang. Daarmee is Dierspecialist Nathalie dé dierenspeciaalzaak die staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren.

Bron: Dierspecialist


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.