04 mei 2018 | Dossier: Ledennieuws

Dierspecialist Haspels opent 5e zaak in Leidsche Rijn Centrum

Dierspecialist Haspels opent een nieuwe vestiging in Leidsche Rijn Centrum. En geen gewone zaak, voor zover je bij de familie Haspels van ‘gewone zaken’ kunt spreken, maar een winkel met een bakkerij en slagerij voor huisdieren. 

Nieuwe dierenspeciaalzaak in Leidsche Rijn

De familie Haspels (Dierenspeciaalzaak van het jaar 2016) voegt hiermee een 5e vestiging toe aan de reeds bestaande Dierspecialist winkels in Houten, Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. De nieuwe winkel in Leidsche Rijn is een belangrijke uitbreiding voor de familie Haspels en de franchisegever Dierspecialist Retail BV.

Uitgebreid assortiment

De compleet nieuwe winkel van 222 m2 biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten, zoals huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en een ruime huisdierenapotheek met onder meer een lijn fytotherapie. Naast het omvangrijke en speciaal geselecteerde winkelaanbod heeft Dierspecialist Haspels ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen.

Bron: Dierspecialist


Ben je lid van Dibevo en heb je ook nieuws of een nieuwtje te melden (verhuizing, open dag, jubileum, leuke activiteit, enz.)? Stuur dan je nieuws plus mooie foto’s naar redactie@dibevo.nl.