8 oktober 2020 | Dossier: Kennisdagen,

Dibevo Webinars ‘Bouw aan je merk!’ en ‘Adverteren op social media’

Op 5 oktober vond de eerste Dibevo Webinar plaats. De deelnemers (3x zo veel dan op een reguliere Dibevo-kennisavond) kregen waardevolle, goedkope en gemakkelijk uitvoerbare marketingtips van Marian Bekkers. Een loschietende kabel (zul je altijd zien!) zorgde heel even voor wat consternatie, maar dat werd gelukkig snel opgelost. Ofwel: op naar webinar 2 en 3. Heb jij je al aangemeld?

Aan de hoeveelheid aanmeldingen te zien, zijn niet alleen wij enthousiast over de onderwerpen van de komende webinars. Schuif je inschrijving voor een van deze twee webinars niet op de lange baan, want het is oprecht zonde als je ze mist. Oók als het vliegwiel van je bedrijf al hard genoeg draait. Want er is altijd zoiets als een tijd na corona. Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn en een krachtige basis hebben neergelegd.

Webinar 2 en 3 vinden plaats op dinsdag 27 oktober en maandag 9 november. Het volledige programma is te vinden op de speciale Dibevo Webinars-website.

Direct naar de Dibevo Webinars-website

NB: de webinars worden niet opgenomen en niet herhaald.

Voordeel voor Dibevo-leden

Ben je lid van Dibevo? Dan heb je als het goed is een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Als Dibevo-lid betaal je geen €15 voor het bijwonen van een webinar, maar slechts €7,50. Klik op de links in de eerder ontvangen uitnodigingsmail om te profiteren van de ledenkorting.

Collega laten deelnemen

Ben je lid van Dibevo en wil je collega ook een webinar volgen? Da’s geen probleem, maar daarvoor heb je wel een extra uitnodiging nodig. Het is namelijk zo dat elke aanmelding voor één persoon (of één computer) geldig is. Als je toch weer iemand anders aanmeldt via dezelfde uitnodigingslink, overschrijf je de oorspronkelijke aanmelding.

Dus: wil je collega ook deelnemen aan een webinar? Stuur dan de naam en het e-mailadres van die persoon naar registratie@dibevo.nl. Wij maken dan een extra uitnodigingsmail aan waarmee je collega een ticket voor een webinar tegen ledentarief (€7,50 in plaats van €15) kan aanschaffen.