2 juli 2020 | Dossier: Ledennieuws,

Pets Place Tiel wordt 4 keer groter

Pets Place heeft op 1 juli de deuren geopend van een nieuwe vestiging in winkelcentrum Westlede in Tiel. De winkel is met een oppervlak van 500 m2 vier keer zo groot als de vorige locatie.

Pets Place Tiel

Reden van de verhuizing is de sluiting van het winkelcentrum Kwadrant, waar Pets Place tot voor kort te vinden was. Vanuit de winkeliers in het winkelcentrum ontstond zo’n 15 jaar geleden al de wens om te verhuizen naar een nieuw gebouw.

Ook bedrijfsleider John Steenbekkers is opgelucht dat dit nu eindelijk gebeurt. “Kwadrant was een goedlopend winkelcentrum, maar voor ons gold al snel dat we zo hard groeiden dat het pand te klein werd. Inmiddels was het gebouw ook vrij verouderd, dus de wens naar een nieuwe locatie werd steeds sterker.”

Extra aandacht voor katten

De nieuwe locatie is onderdeel van Pets Place nieuwe stijl. Steenbekkers legt uit: “Vooral kattenbezitters hebben nu meer keuze. Het assortiment kattenvoer is flink uitgebreid en is er ruimte om onder meer krabpalen te etaleren. Dat kon voorheen niet, toen was het echt proppen.”

De nieuwe zaak gaat draaien met een dubbele bezetting. Steenbekkers: “Voorheen had ik alleen in het weekend een extra hulp. Nu staan we de hele week met minstens twee man personeel.”

Vanwege de coronamaatregelen zal de opening op bescheiden wijze plaatsvinden.