17 december 2020 | Dossier: Personeel, Veiligheid, Wet- en regelgeving,

RI&E-instrumenten voor dierenspeciaalzaken en dierenpensions beschikbaar

Als werkgever ben je verplicht ervoor te zorgen dat werknemers veilig en gezond kunnen werken. Om aan deze verplichting te voldoen, houd je onder andere de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) up to date. Dibevo maakt het jou makkelijk en heeft twee geheel vernieuwde en bovendien erkende RI&E-instrumenten voor je klaargezet.

RI&E

We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Zo staan ook jouw werknemers niet geheel zonder risico op de werkvloer. Daarnaast zijn er het afgelopen jaar allerlei nieuwe coronavirus gerelateerde risico’s opgedoemd die ons maar weer eens deden beseffen dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Om die reden is het verstandig om regelmatig het branche RI&E-instrument tevoorschijn te toveren. Door het volgen van het stappenplan breng je namelijk eenvoudig de risico’s in jouw bedrijf in kaart en weet je middels het plan van aanpak wat je te doen staat om risico’s zoveel mogelijk te beperken.

De branche RI&E-instrumenten voor dierenspeciaalzaken en dierenpensions is volledig vernieuwd door een arbodeskundige. Daarmee zijn de instrumenten ook erkend door het RI&E Steunpunt en dat is mooi, want dat betekent dat jij – als werkgever van max. 25 werknemers – de ingevulde RI&E niet meer hoeft te laten toetsen. Dat scheelt jou zowel tijd als geld.

Direct naar: RI&E dierenspeciaalzaken
Direct naar: RI&E dierenpensions