19 januari 2022

Vacature beleidsmedewerker bij Dibevo

Vacature beleidsmedewerker bij Dibevo

Brancheorganisatie Dibevo zoekt een fulltime

BELEIDSMEDEWERKER


Dibevo is de brancheorganisatie die opkomt voor de belangen van alle ondernemers in de huisdierenbranche. En dat zijn er nogal wat: van de kleine dierenspeciaalzaak op de hoek tot een grote multinational van diervoeders. En van een kleinschalig dierenpension tot een wereldwijde exporteur van aquariumvissen. Bij elkaar zijn dat zo’n 1400 leden. We geven onze leden geen gouden formule voor meer omzet, maar we reiken wel ongelooflijk veel handvatten aan om dat te bereiken. Tegelijkertijd maakt Dibevo zich sterk voor dierenwelzijn in de gehele sector.

De functie

Als beleidsmedewerker ben je breed inzetbaar op alle beleidsvelden binnen onze sector. Dat kan gaan om dierenwelzijn, sociale zaken, lobbywerk, enz., maar ook om persoonlijke ondersteuning van een van onze leden. Geen enkel lid is daarbij hetzelfde: de ene keer help je een kleine winkel, de andere keer een multinational.
Daarnaast zorg je ervoor dat beleid en regelgeving zodanig worden beïnvloed dat onze leden daar zo weinig mogelijk hinder van ondervinden in hun bedrijfsvoering. Ook neem je deel aan externe overleggen waar je Dibevo vertegenwoordigt. Je werkt nauw samen met de secretaris van Dibevo en ondersteunt hem bij zijn werkzaamheden.

Wij vragen

  • Je hebt een diploma van een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt relevante kennis van de manier waarop regelgeving werkt en tot stand komt en eventueel ervaring bij advieswerkzaamheden.
  • Je hebt een energieke, open persoonlijkheid die zowel op de korte als lange termijn kan denken en handelen.
  • Je bent een doortastend iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en hebt een nieuwsgierige en leergierige houding.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Waar kom je terecht?

Bij Dibevo is teamgeest een groot goed. Het is een klein team, dus het is belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Alle teamleden zijn behoorlijk gedreven, hebben dienstbaarheid in hun DNA zitten, sturen continu aan op verbetering en ontwikkeling en hebben (niet onbelangrijk!) bovengemiddeld veel gevoel voor humor. Even kennismaken?

Wij bieden

Dibevo biedt een fulltime baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en een bij de functie passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren?

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar Janny Freriks, e-mail: j.freriks@dibevo.nl. Vooral kandidaten die de eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt worden uitgenodigd om te solliciteren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janny Freriks, manager projecten en verenigingsbureau bij Dibevo, op nummer 033-4550433.