1 juli 2019 | Dossier: Klanten, Promotie,

Vakantieperiode voor de deur: help je klant met de voorbereidingen

De vakantieperiode komt er weer aan! Je klant is misschien al gestart of gaat binnenkort starten met de voorbereidingen voor zijn vakantie. Weet je klant al wat hij meeneemt voor zijn huisdier of waar zijn huisdier verblijft als hij een tijdje afwezig is? Help je klant eenvoudig op weg met de vakantiechecklist voor huisdieren en de Dierenpensionwijzer.

Vakantieperiode staat voor de deur. #zomer

Geen onderwerp zo leuk als vakantie. De meeste mensen vertellen graag over hun plannen en vakantiebestemming. Probeer daar eens op in te haken en geef je klant een vakantiechecklist mee. Leg een stapeltje op de toonbank of nog beter: loop samen met je klant de checklist door. Geheid dat hij direct de nodige spullen bij jou koopt.

Huisdier uit logeren

Neemt je klant zijn huisdier niet mee op vakantie? Verwijs hem dan naar de Dierenpensionwijzer van Dibevo. In een mum van tijd vindt hij dan een betrouwbaar Dibevo-dierenpension dat nog plaats heeft voor zijn huisdier.

Het webadres is gemakkelijk te onthouden en door te geven: dierenpensionwijzer.nl. Of kortweg: pensionwijzer.nl. Kijk zelf ook eens zodat je weet hoe gemakkelijk het werkt!

Dierenpensionwijzer