17 juni 2021 | Dossier: Klanten, Promotie,

Vakantieperiode voor de deur: help je klant met de voorbereidingen

Het was begin dit jaar nog koffiedik kijken: gaat de zomervakantie door of valt-ie in het water? Nu steeds meer landen geel of zelfs groen worden, boeken steeds meer mensen een vakantie in het buitenland. Maar ook Nederland blijft populair. Dus hoe je het wendt of keert: jouw klanten gaan binnenkort starten met de voorbereidingen voor hun vakantie. En of hun dier mee op reis gaat of juist niet: jij kunt hen daarmee helpen.

Dierenpensionwijzer

Geen onderwerp zo leuk als vakantie. De meeste mensen vertellen graag over hun plannen en vakantiebestemming. Probeer daar eens op in te haken en stel een vakantiechecklist op. Leg een stapeltje op de toonbank of nog beter: loop samen met je klant de checklist door. Of neem de checklist op in je nieuwsbrief. Ook handig voor je nieuwsbrief: verwijs met een linkje naar artikelen met vakantietips, zoals deze.

Huisdier uit logeren

Hoor je dat je klant zijn huisdier niet mee op vakantie neemt? Help je dierenpensioncollega’s dan door de optie van een dierenpension voor te stellen. In een Dibevo-dierenpension komt hun huisdier niets tekort en wordt hij met alle liefde van de wereld verzorgd door huisdierenspecialisten die verstand hebben van hun vak.

Een logeeradres zoeken is best een lastige klus, maar gelukkig is er de Dierenpensionwijzer van Dibevo. In een mum van tijd vindt je klant een betrouwbaar Dibevo-dierenpension dat nog plaats heeft voor zijn huisdier. Het webadres is gemakkelijk te onthouden en door te geven: dierenpensionwijzer.nl. Of kortweg: pensionwijzer.nl. Kijk zelf ook eens zodat je weet hoe gemakkelijk het werkt!