9 februari 2022 | Dossier: Evenementen,

7 maart: speciale vakdag voor honden- en kattentrimmers

De ABHB, de vakvereniging voor trimsalons, organiseert op 7 maart 2022 een vakdag voor iedereen die professioneel werkzaam is in de trimmersbranche. Een leuke en supergezellige dag met workshops, trimdemonstraties en inspirerende lezingen. Een dag die je kortom niet mag missen als je jezelf een professionele trimmer noemt! Extra leuk: alle eten en drinken is inbegrepen in de toegangsprijs.

ABHB Vakdag

Alleen al de lezingen zijn zo ‘puntje van je stoel’-waardig dat ze op zich al genoeg reden zijn om naar de vakdag te komen. Daaronder zijn sprekers uit de trimmerswereld, maar ook echte mediacoryfeeën als Patrick van Veen, je weet wel, de matchexpert in het RTL4-programma Married at First Sight.

De rode draad in alle lezingen is het thema van de vakdag: dierenwelzijn in de trimsalon. Wat is er nodig om dierenwelzijn naar een hoger plan te tillen? Vaak betekent dat investeren in jezelf. In je kennis, vaardigheden, fingerspitzengefühl, en niet te vergeten je communicatie met de klant. En dat is precies waarom deelname aan de vakdag zo belangrijk is voor elke zichzelf respecterende honden- of kattentrimmer.

Het volledige programma met lezingen, workshops en demonstraties is te vinden op de website van de ABHB.

Voordelige Early bird-tickets met goodiebag

Op dit moment is er nog een zeer beperkt aantal Early bird-tickets verkrijgbaar. Als extra bonus krijgt elke Early bird-boeker een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Dus wil je van jezelf (of je medewerker) een (nóg) betere trimmer maken? Aarzel dan niet en boek je tickets via abhbvakdag.nl.

Praktische informatie

Datum: maandag 7 maart 2022
Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur