17 september 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Van Hoorn dierenspeciaalzaak viert 55-jarig jubileum

Dit jaar viert Van Hoorn dierenspeciaalzaak zijn 55-jarig jubileum. De oorsprong van dit familiebedrijf gaat terug naar 1968, toen Jan van Hoorn samen met zijn vrouw Loekie een dierenwinkel begon aan de Schoolstraat in Vlagtwedde. Wat begon met de verkoop van diervoeding, groeide al snel uit tot een breder assortiment met bloemen, tuinzaden, een slijterij, een supermarkt en zelfs een groenteafdeling.

In 1979 verhuisde de winkel naar de huidige locatie in de oude molen aan de Wilhelminastraat. Vanaf dat moment werd de paardensport een belangrijk onderdeel van het aanbod. Wat begon met een klein assortiment groeide uit tot een indrukwekkende afdeling van 200 m². In 2011 besloot Van Hoorn zich te richten op de kern: de speciaalzaak voor huisdieren, hengelsport en ruitersport.

Jan is inmiddels met pensioen, maar helpt nog regelmatig mee omdat hij het werk nog steeds erg leuk vindt. Zijn zoon Hendrik runt nu samen met zijn vrouw Loeke de winkel.

Jubileumdag

Op zaterdag 21 september viert Van Hoorn dierenspeciaalzaak dit bijzondere jubileum met een feestelijke dag vol activiteiten. Zo kunnen klanten bij het Rad van Fortuin hun eigen kassakorting bepalen, deelnemen aan een workshop 'dieren knutselen', en hun huisdier professioneel laten fotograferen. Ook zijn experts van Garvo en Farmfood aanwezig om vragen over diervoeding te beantwoorden. 

Daarnaast kunnen klanten advies inwinnen over vlo- en tekenbestrijding, profiteren van mooie kortingen, en ontvangen ze een leuke attentie. Kijk op de Facebookpagina van Van Hoorn dierenspeciaalzaak voor een volledig overzicht van alle festiviteiten.