29 juli 2024 | Dossier: Ledennieuws,

Van Jumper naar Maxi Zoo

Vanaf eind juli gaan alle voormalige Jumper-winkels, en Jumper-verkooppunten in tuinwinkels en bouwmarkten, verder onder de naam Maxi Zoo. Twee pas geopende winkels in Maastricht en Coevorden waren al geopend onder de nieuwe merknaam. De naamsverandering volgt uit de overname van de dierenwinkelketen door Fressnapf eind vorig jaar.

Jumper wordt Maxi Zoo

Het nieuwe Maxi Zoo-interieurconcept zal de komende tijd winkel voor winkel worden doorgevoerd.   Het assortiment wordt uitgebreid met nieuwe exclusieve voedingsmerken. Ook wordt er een Nederlandse Maxi Zoo app gelanceerd, waarmee klanten korting krijgen op geselecteerde producten in de winkels.

Om te vieren dat de winkels nu Maxi Zoo heten, is Maxi Zoo een samenwerking aangegaan met de OK-app. Met de Maxi Zoo-coupon in deze app ontvangen klanten tot en met 18 augustus 15% korting op alle producten in de winkels. 

Over Maxi Zoo

Maxi Zoo is onderdeel van de Fressnapf Groep. Het hoofdkantoor van het bedrijf zit in Krefeld (Duitsland), er is een kantoor in Venlo en er zijn nationale dochterondernemingen. Torsten Toeller opende in 1990 de eerste Fressnapf-winkel in het Duitse Erkelenz, en is nog steeds mede-eigenaar van het bedrijf. 

De Fressnapf Groep bestaat uit rond de 2.600 winkels en heeft meer dan 20.000 werknemers. Het bedrijf is actief in 14 landen. In Nederland zijn ruim 60 Maxi Zoo-winkels gevestigd.