29 juli 2024 | Dossier: Bedrijfsvoering, Ledenvoordeel,

Welke subsidiepotjes zijn er voor duurzaam ondernemen?

Duurzame investeringen: ze kosten wat, maar leveren meestal ook iets op. Bijvoorbeeld een lagere energierekening, een betere reputatie voor je bedrijf, of een groenere toekomst voor mens, dier en milieu. Wil je weten of je ergens financiële hulp kunt krijgen? Lees dan even verder.

Subsidie

Er zijn steeds meer subsidies beschikbaar voor duurzaam en circulair ondernemen, maar het is niet altijd even duidelijk of – en in hoeverre – je bedrijf daarvoor in aanmerking komt. Wil je graag weten welke potjes er beschikbaar zijn en hoe je daarvan maximaal kunt profiteren? 

De Rabobank heeft een mooi overzicht gemaakt van de belangrijkste subsidies en fiscale regelingen voor duurzaam ondernemen die op dit moment te krijgen zijn. 

Gratis subsidiescan

Wil je weten voor welke subsidies je in aanmerking komt, maar zie je door de subsidiebomen het bos niet meer? Vraag dan een ‘no cure, no pay’ subsidiecheck aan. Zo’n subsidiescan is gratis voor Dibevo-leden

Lukt het onze subsidiespecialist TDW Advies om daadwerkelijk subsidie voor je te regelen, dan betaal je een percentage zodra het subsidiebedrag op je rekening staat. Blijkt dat je toch niet in aanmerking komt voor subsidie, dan betaal je ook niets.

Vraag hier je subsidiescan aan