Subsidiescan

Een uniek idee voor een nieuw product, een medewerker in dienst, investeren in veiligheidsmaatregelen voor je bedrijf. Veel ondernemers weten niet dat er voor heel veel investeringen subsidies beschikbaar zijn. Maar hoe pak je zo’n subsidievraag aan, bij wie moet je aankloppen, en hoe weet je of je daadwerkelijk in aanmerking komt voor een subsidie?

Er zit geld in je idee of personeel: Dibevo-subsidieservice

Omdat het aanvragen en onderzoeken van subsidies bepaald geen kwestie is van appeltje-eitje, werkt Dibevo samen met TDW Advies, een adviesbureau dat onderzoekt of je bedrijf in aanmerking komt voor subsidies. De medewerkers bij TDW Advies voeren gratis een zogenaamde subsidiescan uit. Zo weet je precies of je ergens geld laat liggen.

Gratis subsidiescan

Dibevo-leden kunnen gratis zo’n subsidiescan aanvragen. Lukt het TDW Advies om daadwerkelijk subsidie voor je te regelen, dan betaal je een percentage zodra het subsidiebedrag op je rekening staat. Blijkt dat je toch niet in aanmerking komt voor subsidie, dan betaal je ook niets.

Vijftig instanties waar subsidies te krijgen zijn

“Veel ondernemers weten simpelweg niet dat voor bepaalde bedrijfsactiviteiten subsidies gelden”, vertelt Frank de Winter van TDW Advies. “En al weet je er wél wat van: het lastige is dat de subsidieprojecten en voorschriften nogal eens veranderen. Er zijn meer dan vijftig instanties waar je subsidies kunt krijgen en voor een ondernemer is het praktisch onmogelijk om dat allemaal bij te houden. Daar zijn wij voor!

energiebesparing Lees ook:
Zo betaal je minder voor energie

Er bestaan subsidies voor het aannemen van bepaalde personeelsleden, voor het aanbrengen van energiebesparende voorzieningen, investeren in export of veiligheid van je bedrijf, in nieuwe producten, of door samen te werken met collega’s. Het is natuurlijk ontzettend jammer wanneer je daar te laat achter komt.”

Subsidiecheck: no cure, no pay

Wil je weten of je bedrijf in aanmerking komt voor subsidies? Geef je gegevens aan ons door via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met TDW Advies.