Leveranciersgids

Deze pagina bevat een overzicht van alle leveranciers in de gezelschapsdierenbranche die lid zijn van Dibevo. Klik op de bedrijfsnaam voor meer informatie over het bedrijf.

 A
Altranet
Altranet

Wilhelminastraat 31
4153 BA Beesd
t 0345-683804
i www.altranet.nl

Altranet is importeur en groothandel van innovatieve merkproducten voor de dierenspeciaalzaak. In 1992 begon het assortiment met de Springer, de speciale beugel voor aan de fiets om de hond veilig mee uit fietsen te nemen. Vandaag levert Altranet tientallen merken en honderden verschillende producten.

De focus en kracht van Altranet ligt op het gebied van innovatieve, unieke, duurzame en zeer functionele producten voor de hond. Producten waarmee het eenvoudiger en leuker is om een hond te hebben, om een hond mee op pad te nemen of te trainen.

Merken als Thundershirt, Petsafe, Kurgo, FitPaws, Blue-9, Comfy Cone, Weitech, en Springer zijn voorbeelden uit het assortiment. Altranet levert aan bijna alle zelfstandige dierenspeciaalzaken en ook ketens zoals Forix, Discus, Dierspecialist. Tevens zijn dierenartsen, fysiotherapeuten, hondentrainers en trimsalons bekend met de producten van Altranet.

Bel of e-mail Altranet om te bestellen, voor product- en prijsinformatie en alle andere vragen.

Anbo Petfood
Anbo Petfood

Postbus 259
8160 AG Epe
t 0570-562749
i www.anbo-petfood.nl

AnBo Petfood vertegenwoordigt buitenlandse partners op de Nederlandse en/of Belgische markt. AnBo Petfood levert een compleet assortiment voeding en snacks voor honden en katten, zowel droog-, blik- en diepvriesvoeding. De liefde voor het huisdier staat centraal. Distributiecentra, groothandels en gespecialiseerde zaken op het gebied van huisdiervoeding behoren tot de klantenkring van AnBo Petfood.

Anidis Nederland
Anidis Nederland

Branderweg 5
8042 PD Zwolle
t 038-4250400
i www.anidis.nl

AniDis is een totaalgroothandel die een ruim assortiment diervoeders en dierbenodigdheden voor bijna alle diersoorten via specialistische verkooppunten in het DSZ (groene kanaal) distribueert.

Hiermee zijn wij een van de meest toonaangevende spelers op de markt van huisdiervoeders. AniDis heeft een zeer breed en diep assortiment bestaande uit meer dan 200 merken en ruim 10.000 specialistische producten voor huisdieren. Hierdoor verkopen de aangesloten winkeliers elke dag food en non food artikelen uit het AniDis assortiment aan in principe elke klant die binnenkomt.

Daarnaast levert AniDis ook een uitgebreid assortiment benodigdheden. Anidis is exclusief distributeur van het product gamma van Versele- Laga.

Retail ondernemers die inkopen bij AniDis krijgen de beschikking over het business to business bestelportaal AniWeb. Met AniWeb maakt AniDis een assortiment van meer dan 10.000 producten toegankelijk voor haar klanten. Actuele artikel- en prijsmutaties worden meteen doorgevoerd. Retail ondernemers melden zich in de browser aan met een pincode en AniWeb toont vervolgens hun eigen inkoopcondities bij AniDis. Aan de voorkant ontzorgt AniWeb onze klanten met een eigentijds en kosteloos bestelportaal. Bestellingen komen heel efficiënt via EDI bij Anidis binnen. Inkooporders gaan met dropshipment naar het distributiecentrum.

Het ASPOS bestelsysteem is het resultaat van een unieke samenwerking tussen AniDis en Valk Solutions. Kijk voor meer informatie op de website van Anidis of stuur een mail naar orders@anidis.nl.

Animal Trading Company B.V.
Animal Trading Company B.V.

De Hoogt 30
5175 AX Loon op Zand
t 0416-365240
i www.animaltradingcompany.nl

Animal Trading Company BV (ATC BV) houdt zich bezig met import, export en groothandel van diverse soorten vogels en reptielen.

Animals to Fly B.V.
Animals to Fly B.V.

Saffierlaan 12
2132 VZ Hoofddorp
t 020-5577990
i www.animalstofly.com

Antos B.V.
Antos B.V.

Doornepol 9
5301 LV Zaltbommel
t 0418-541005
i www.antos.eu

Sinds de oprichting in 1989 zijn wij gespecialiseerd in kauwproducten voor honden en treats voor katten. Wij richten ons op de Nederlandse en internationale markt en zijn uitgegroeid tot een internationaal merk dat staat voor kwaliteit en diversiteit. Wij opereren vanuit een bedrijfslocatie in Zaltbommel, waar producten worden opgeslagen, verpakt en klaargemaakt voor distributie.

We blijven ons ontwikkelen en verbeteren. Ons assortiment groeit en breidt doorlopend uit met nieuwe variaties. Pensstaven in alle soorten en maten. Koekjes, biscuits en mini-bones om de hond te belonen en kattensnoepjes voor de echte fijnproevers. Een ongekend aanbod van snacks voor tussendoor. Het is slechts een greep uit het assortiment.

Zoek je een leverancier die hoogwaardige producten voert, stipt levert en een service biedt die je kostbare tijd bespaart? Antos voldoet aan je eisen en wensen. Niet voor niets zijn wij - nationaal en internationaal - de vertrouwde leverancier van dierenspeciaalzaken, tuincentra, groothandels en dierenartsencentra.

Arie Blok Diervoeding
Arie Blok Diervoeding

Postbus 30
3440 AA Woerden
t 0348-574700
i www.arieblok.nl

Al sinds 1839 houdt Arie Blok zich bezig met de verwerking van granen en het produceren van mengvoeders. Arie Blok Diervoeding is tegenwoordig een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige diervoeding en aanverwante producten. Onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van specifieke voedingsbehoeften van dieren heeft ertoe geleid dat wij met veel succes een uitgebreid assortiment diervoeding aanbieden, letterlijk van muis tot olifant!

Onder de bedrijfsnaam Arie Blok Diervoeding worden onder andere de volgende drie merken (EquiFirst, HobbyFirst en Kasper Faunafood) in de markt gezet. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dit geldt voor ons assortiment en voor ons bedrijf.

AQUADIP
AQUADIP

Dommelstraat 11
5347 JK Oss
t +31 412 – 639618
i www.aquadip.nl

AQUADIP is een fabrikant van levend visvoer, levend voer voor reptielen, diepvriesvisvoer, diepvries reptielenvoer en droog visvoer. We distribueren onze producten via groothandels door heel Europa.

Aquadistri B.V.
Aquadistri B.V.

Vlietweg 8
4791 EZ Klundert
t 0168-408333
i www.aquadistri.com

Aquadistri BV is totaalleverancier voor aquaristiek en vijver. Tropische vissen en koudwatervissen, aquariumplanten, diepvriesvoeding en producten voor aquaristiek en vijver worden in één levering bezorgd. Aquadistri rijdt met eigen geconditioneerd transport om zeker te stellen dat vissen en planten onder optimale omstandigheden worden vervoerd.

Met de merken Superfish, Colombo en Hikari heeft Aquadistri de beste merken voor aquarium en vijver in huis.

Aquaflora Aquarium B.V.
Aquaflora Aquarium B.V.

Uitweg 25
3645 TA Vinkeveen
t 0297-286709
i www.aquaflora.nl

AquaHolland
AquaHolland

Kamerlingh Onnesweg 6
3316 GL Dordrecht
t 078-6141232
i www.aquaholland.com

Wij zijn een groothandel in Aquarium, Terrarium en Vijverproducten en gespecialiseerd in zeeaquarium producten. We hebben minimaal 70 gerenommeerde merken in het assortiment en daarnaast veel eigen merkproducten. We leveren enkel aan de dierenbranche en Zoo's - geen particuliere verkoop.

Aquapulse B.V.
Aquapulse B.V.

Rijksweg Noord 13
6162 AA Geleen
t
i www.aquapulse.nl

Atrium Interieurgroep BV
Atrium Interieurgroep BV

Oudendijk 13
6744 PT Ederveen
t 0318-484865
i www.atrium-interieur.com

Groothandel Avonturia B2B
Groothandel Avonturia B2B

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
t 070-3971904
i www.avonturiab2b.nl

 B
Bandit Diervoeding
Bandit Diervoeding

Westenengerdijk 9
6732 GP Harskamp
t 0318-590554
i www.banditvoeding.nl

Bandit Diervoeding is een relatief kleine marktspeler in de honden- en kattenvoedingsbranche. Het bedrijf produceert verschillende soorten vers (biologisch) vlees voedingen voor honden en katten. Daarnaast verkoopt Bandit ook gedroogde snacks. Veel grondstoffen zijn biologisch en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Het is daarnaast gespecialiseerd in dieetvoedingen en maakt onderdeel uit van het gezondheidscentrum voor dieren. Naast het voedingsbedrijf is er ook een dierenartsenpraktijk.

BARFmenu B.V.
BARFmenu B.V.

Wilgenlaan 3e
2651 TA Berkel en Rodenrijs
t 010-5148032
i www.BARFmenu.nl

Beaphar Nederland BV
Beaphar Nederland BV

Postbus 120
5320 AC Hedel
t 073-5998600
i www.beaphar.nl

Beaphar is een producent van een zeer uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsmiddelen voor kleine huisdieren voor zowel de nationale als de internationale markt. De verkoop van de producten onder Beaphar merknaam verloopt voornamelijk via dierenspeciaalzaken en tuincentra. Het assortiment bevat meer dan 500 producten voor onder andere honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en vissen. Diergeneesmiddelen zoals vlooienbestrijdingsmiddelen, ontwormingsmiddelen, oog- en oormiddelen; vitamine- en conditiepreparaten; verzorgingsmiddelen als shampoos en overige huid- en vachtverzorgende producten; algemeen hygiënische producten en complete voeders voor knaagdieren en vogels. Kortom, Beaphar heeft alles wat speciaal is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Raalte. Het verkoopkantoor Nederland in Hedel.

Beest B.V.
Beest B.V.

Ekkersrijt 7418
5692 HK Son
t 0499-462920
i www.beest-diervoeders.nl

Beeztees
Beeztees

Postbus 633
5140 AP Waalwijk
t 0416-673232
i www.beeztees.nl

Wij zijn dus Beeztees. Een merk dat gespecialiseerd is in alles wat je maar kunt bedenken voor huisdieren. We hebben accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Van hondenspeelgoed tot konijnenhokken en van krabpalen tot vogelhuisjes. Wij zijn precies zoals onze naam doet vermoeden. Een beetje gek, maar wel heel erg leuk!

Onze missie is om elke dag het leven van huisdieren en hun baasjes zo leuk mogelijk te maken. Daar zijn we actief mee bezig, elke dag weer. Met een glimlach. Met ongeveer 95 enthousiaste mensen zijn we dagelijks bezig met bedenken, ontwerpen, plannen en verkopen. Daarom is het ons ook gelukt om – al meer dan 45 jaar – onze producten te verkopen over de hele wereld. Daar zijn we eigenlijk best trots op!

Naast een leuk leven vinden we een gezond en veilig leven natuurlijk ook erg belangrijk. Ons uitgebreide assortiment van producten wordt uitvoerig getest. We ontwerpen en ontwikkelen veel van onze producten zelf, zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn (anders wordt het toch weer minder leuk!) Nog leuker: We vernieuwen ons assortiment jaarlijks met meer dan 1.000 nieuwe artikelen, hele leuke!

Bentoniet Import Nederland B.V.
Bentoniet Import Nederland B.V.

1e Tussendijk 5
5705 CG Helmond
t 0492-565760
i www.dantocat.com

DantoCat is de producent van de DantoCat Kattenbakkorrel op basis van een 100 % bentonite, gewonnen in onze eigen groeve in Denemarken. De korrel is 100 % biologisch en heeft een enorme opname van vocht en luchtjes. Bovendien is de DantoCat kattenbakkorrel zeer stofarm.

BoGoPets B.V.
BoGoPets B.V.

Kasteeldreef 36
5236 XL Den Bosch
t 06-22995340
i bogo-pets.nl

In de Nederlandse markt is de functie van de distributeurs steeds meer komen te liggen op het logistieke traject, in plaats van het vertegenwoordigen en verkopen van merken. Het verkopen en vertegenwoordigen van merkproducten is dan ook waarin BoGoPets zich heeft gespecialiseerd.

Kort gezegd hoe wij werken: voor de dierenspeciaalzaak het zo breed mogelijk logistiek beschikbaar maken van een merk, dus beschikbaarheid en het gemak van het kunnen bestellen bij de voorkeursleverancier waarbij we het behoud en bewaking van het prijsbeleid in eigen hand houden.

Handelsonderneming Gebr. De Boon
Handelsonderneming Gebr. De Boon

Avelingen West 39b
4202 MS Gorinchem
t 0183-660822
i www.deboon.nl

Handelsonderneming Gebr. de Boon BV is al meer dan 45 jaar dé groothandel voor de vakspecialisten in de huisdierensector voor de gehele Benelux. De missie van Gebr. de Boon is helder: kwaliteitsartikelen leveren voor het welzijn van dier en mens, daarbij luisterend naar de vakspecialisten door het delen van kennis. Betrouwbaarheid en continuïteit zijn naast innoveren en samenwerken de sleutelwoorden voor Gebr. de Boon.

Breeding Farm Snavelhof B.V.
Breeding Farm Snavelhof B.V.

't Holweg 26
7924 PX Veeningen
t 0528-391478
i www.snavelhof.nl

Brit Petfood - Trudo’s Pet Products VOF
Brit Petfood - Trudo’s Pet Products VOF

Rellestraat 5035
3800 Sint Truiden
t 0032 11 68 75 22
i www.trudospetproducts.be

 C
Carnis
Carnis

Voltastraat 32
7903 AB Hoogeveen
t 085-7603123
i www.carnis.nl

Back to basic - Back to nature
Gezonde voeding met een hoge acceptie bij hond en kat voor een betaalbare prijs, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!
Bij Carnis maken wij het niet zo ingewikkeld, we kunnen zowel hond als kat voorzien in alle basisbehoeften. Volledige voeders, snacks, supplementen en vachtverzorging, geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen.

CarniVoer BV
CarniVoer BV

De Hoefsmid 14
1851 PZ Heiloo
t 072-5314230
i www.carnivoer.com

Chew Express Netherlands B.V. / Braaaf
Chew Express Netherlands B.V. / Braaaf

Jan Schöfferlaan 12
5212 RE 's-Hertogenbosch
t 073-7200703
i www.braaaf.nl

Cibiday B.V.

Disselstraat 12
3075 CC Rotterdam
t 010-2036937
i www.cibipet.nl

CJ Wildbird Foods Ltd. / Vivara
CJ Wildbird Foods Ltd. / Vivara

Overloonseweg 11c
5821 EE Vierlingsbeek
t 0478-517950
i www.cjwildlifetrade.com

Bij CJ WildBird Foods zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin. Dit doen we door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen. Hierbij werken we nauw samen met diverse natuurbeschermingsorganisaties. Producten worden ter goedkeuring aan deze groene partners voorgelegd. Dankzij deze werkwijze zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van onze producten. Tevens ondersteunen we deze organisaties door een deel van de opbrengst aan hen af te staan. Iets dat ook uw klanten waarderen. Onze groene partners zijn onder andere Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten, Dierenbescherming, De Vlinderstichting, Stichting Egelbescherming Nederland en Stichting Eekhoornopvang.

Niet alleen de samenwerking met de natuurbeschermingsorganisaties is van groot belang voor CJ WildBird Foods, maar ook de wijze waarop we onze onderneming runnen. Zo ontwikkelen we al onze producten met de gedachte dat iedereen er beter van moet worden. Dit resulteert in bewuste keuzes. We hechten bijvoorbeeld waarde aan het inkopen van FSC®-gecertificeerd hout waar mogelijk. Hierdoor weet u dat u een verantwoorde aanschaf doet en uw klanten natuurlijk ook. Bewuste keuzes worden ook gemaakt op het gebied van de vervaardiging van producten. Een goed voorbeeld is onze reeks Lariks voederhuizen. Deze voederhuizen worden geproduceerd in de sociale werkplaats ‘Voederhuisjes De Kempen’ door mensen met een verstandelijke beperking.

Claessens Parkdierenhandel
Claessens Parkdierenhandel

Begijnhofweg 7
5812 AE Heide
t 06-55797268
i www.parkdieren.nl

Cryolab Eersel BV
Cryolab Eersel BV

Nieuwstraat 63a
5521 CB Eersel
t 0497-745562
i www.cryolab.nl

 D
Darf
Darf

Hanzeweg 35 J-L
3771 NG Barneveld
t 088-6066166
i www.darf.info

De Graaf Petfood
De Graaf Petfood

IJzerwerf 9
2544 EP Den Haag
t 070-3549394
i www.degraafpetfood.nl

De Graaf Petfood is een groothandel in vele merken diepvries vleesvoeding en gedroogde snacks voor hond en kat.

De Jong Marinelife BV
De Jong Marinelife BV

Spijksesteeg 2a
4212 KG Spijk
t 0183-563332
i www.dejongmarinelife.nl

Dierengroothandel Overbeek
Dierengroothandel Overbeek

p/a Cabauwsekade 96
3411 EG Lopik
t 0172-651115
i www.dierengroothandel.com

Als trotse bezitter van het Dierbaar-keurmerk sinds 2014, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van dieren in dierenspeciaalzaken.

Dierengroothandel Ron van der Vliet BV
Dierengroothandel Ron van der Vliet BV

Oostmiddelweg 3
4797 SB Willemstad
t 0168-476499
i www.dierenhandelvdvliet.nl

Diervoeding Tak
Diervoeding Tak

Vaartveld 18
4704 SE Roosendaal
t 0165-378391
i www.happydog.nu

Importeur van de merken Happy Dog, Happy Cat & Goood.

Dog & Cat Supply
Dog & Cat Supply

Martin Luther Kinglaan 332
1111 LP Diemen
t 020-6721142
i www.dogandcatsupply.nl

Dog & Cat Supply is onder andere de importeur van Hunter Hondensport Duitsland. Ook vertegenwoordigt het bedrijf de Company of Animals. Tevens is het de moeite waard ons MERKENPLEIN te bezoeken op onze B2B-site.

Dog with a Mission/DWAM®
Dog with a Mission/DWAM®

Eeuwigelaan 3
1861 CL Bergen
t 072-2410001
i www.dogwithamission.com

Dutch Export Birds
Dutch Export Birds

Varsselseweg 41
7255 NR Hengelo
t 06-44458002
i www.dutchexportbirds.com

Dutch Quarantine and Veterinary Services BV
Dutch Quarantine and Veterinary Services BV

Saffierlaan 16
2132 VZ Hoofddorp
t 06-54987490
i www.dqvs.org

 E
EUROstyle BV
EUROstyle BV

Postbus 127
8430 AC Oosterwolde
t 0516-432122
i www.ecostyle.nl

ECOstyle staat sinds 1967 voor zorg voor het milieu! Bij het ontwikkelen van nieuwe producten proberen we altijd de totale impact voor het milieu zo laag mogelijk te laten zijn. Voor het vinden van nieuwe grondstoffen wordt bijvoorbeeld altijd onderzocht of er reststromen zijn die opgewerkt kunnen worden tot een hoogwaardige grondstof of eindproduct. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren wij producten die bijdragen aan het voorkomen van problemen. Indien preventie alleen niet voldoende is, biedt de ECOstyle-groep een breed scala aan natuurlijke bestrijdingsmiddelen en diergeneesmiddelen.

Edgard & Cooper / 4 Healthy Pets
Edgard & Cooper / 4 Healthy Pets

Spinnerijstraat 101/0023
8500 Kortrijk
t 0032 - 231 33 232
i www.edgardcooper.com

Elanco Animal Health
Elanco Animal Health

Papendorpseweg 83
3528 BJ Utrecht
t 030-6025952
i www.elanco.nl

Emax
Emax

De Limiet 15D
4131 NR Vianen
t 0342-427171
i www.emax.nl

Energique
Energique

Wetterkant 10
8401 GC Gorredijk
t 0513-571191
i www.energique.nl

E.T.I. - Erven Trading International

Houtsestraat 16
5492 TM Sint-Oedenrode
t 0411-635303
i www.petstages.nl i www.theperfectleash.nl

eye4Pets (Dog or Don't Groep)
eye4Pets (Dog or Don't Groep)

Fascinatio Boulevard 504
2909 VA Capelle a/d IJssel
t 0180-795418
i www.eye4pets.com

Eye4pets is een familiebedrijf. Continuïteit is bij ons dus belangrijker dan snelle winsten. Net als het vasthouden aan onze normen en waarden. Wij weten maar al te goed dat succes alleen mogelijk is met goede producten. Wij zijn trots op de producten in ons assortiment. Producten met duidelijk toegevoegde waarde en doorgaans een hoog innovatiegehalte.

Ons credo is ‘uw succes is ons succes’. Wij begrijpen dat wij dus keihard mee moeten werken aan jouw succes met onze producten. Wij doen dit niet alleen door het leveren van kwalitatieve producten, maar ook door duidelijke productuitleg, verkoopondersteunende acties, tips, eerlijk advies en trainingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede (langdurige) samenwerking en begrip voor elkaar altijd zal leiden tot een win-win situatie en een tevreden consument. Enkele van onze merken/producten: Tre Ponti hondentuigen, WAW easy dogwalk, The Tick Key, Stock und Stein adventure dogwear, etc.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Grote kans dat je hier geen spijt van zult krijgen.

 F
Farm Food BV
Farm Food BV

Baruch Spinozastraat 10
7442 PD Nijverdal
t 0548-619977
i www.farmfood.nl

Farm Food is in veel opzichten een andere producent van hondenvoeding dan andere. Dat begint al bij het ontstaan van het bedrijf. Gerrit de Weerd wordt in 1982 vanwege zijn kennis van diervoeding betrokken bij de ontwikkeling van een neutraal testvoer voor onderzoeken naar de kwaliteit van de verschillende hondenvoeders die op dat moment op de markt zijn. Op basis van Nederlands rundvlees, dat geschikt is voor menselijke consumptie, wordt een geperste brok geproduceerd, zonder enige toevoeging. Geen kleurstoffen, geen aroma's, geen antioxidanten, niets van dat alles. Uitgangspunt was dat het voer geschikt moest zijn voor honden van álle leeftijden en conditie.

Als de proef in 1984 wordt afgesloten blijkt dat een groot aantal bekende fokkers, vanwege de zeer uitstekende resultaten, het neutrale ‘all life stage’ voer graag wil blijven gebruiken. Daarom wordt besloten het neutrale testvoer onder de naam Farm Food HE (High Energy) op kleine schaal op de markt te brengen.

Vandaag de dag is Farm Food niet alleen synoniem voor absoluut natuurlijk en gezond hondenvoer, maar is het ook een familiebedrijf met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Natuurlijke ingrediënten, energiezuinige gebouwen en productieprocessen, kansen voor mensen met arbeidsbeperkingen; het is allemaal dagelijkse praktijk bij Farm Food.

Farmina Pet Foods
Farmina Pet Foods

Saturnus 46-62
2132 HB Hoofddorp
t 06-46370222
i www.farmina.com

Fauna Trading
Fauna Trading

Passenberg 58
4709 RS Nispen
t 06-23956965
i www.faunatrading.nl

Ferplast Benelux BV
Ferplast Benelux BV

Collseweg 21
5674 TR Nuenen
t 040-2842222
i www.ferplast.com

WIJ KIEZEN OM DUURZAAM TE GROEIEN…EN JIJ?

Groeien is… de juiste keuzes maken:

Sinds 1966 hebben wij het comfort voor huisdieren voorop gesteld. Nu, meer dan 50 jaar later blijven we investeren in de productie van nieuwe, betere en innovatieve producten. Wij zijn trots één van de weinige bedrijven te zijn die al jarenlang investeren in een duurzaam milieubeleid zodat we ook beantwoorden aan de strenge Europese milieuvoorschriften. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de komende generaties en beperken daarom onze milieu-impact tot het uiterste minimum.

Resultaat: Als je de afgelopen jaren met meer dan 60% bent gegroeid en daarnaast de waardering van je klanten krijgt, mag je volgens ons met een gerust gevoel zeggen dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. Vandaag de dag is Ferplast geëvolueerd van een fabrikant van kooien naar een vooruitstrevende marktleider in de productie van dierenbenodigdheden.

Finest Petfoods
Finest Petfoods

Hongkongstraat 25
3047 BR Rotterdam
t 010-3107920
i www.finestpetfoods.com

Finest Quality
Enkel het allerbeste voor honden en katten: dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. En daar horen producten bij die bereid zijn met hoogwaardige ingrediënten.
We werken daarom enkel met partners die de naam ‘Finest Petfoods’ waarmaken. Iedere hap van onze diervoeding is een traktatie. Niet alleen voor de smaakpapillen, maar ook voor de lichamelijke gezondheid van je viervoeter. Always a treat!

Een tikje eigenwijs

Finest Petfoods is een modern bedrijf in een traditionele markt. Daardoor vallen we op! We zijn anders dan de rest en durven onze eigen weg te gaan. Een tikje eigenwijs dus. Net als onze vrienden op 4 pootjes... Maar we nemen natuurlijk niet voor niets afstand van clichés uit de markt van diervoeding. We pionieren enkel op basis van bewezen onderzoek en wetenschap.

Wij zijn jouw zakelijke partner op het gebied van dierenvoeding. Een partner die met je meedenkt en benieuwd is naar hoe we jou echt verder kunnen helpen. Wij importeren en distribueren de volgende merken: Oven Baked Tradition, Yora, Inaba, Pawfect, Dogsee, Tiki Cat, Tiki Dog, Grizzly, Ziwi, Herrmann's, Nature's Calling, Worlds Best Cat Litter, Applaws, Orijen en Acana.

Ook Finest partner worden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Flamingo Pet Products NV
Flamingo Pet Products NV

Hagelberg 14
2440 Geel
België
t +32 14 24 21 00
i www.flamingo.be

Fokker Diervoeders BV
Fokker Diervoeders BV

De Huufkes 73
5674 TL Nuenen
t 040-2835511
i www.fokkerpetfood.com

Fokker ontwikkelt al 45 jaar superieure voeding voor honden en katten. Met toepassing van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten en de overtuiging dat voeding altijd zeer smakelijk moet zijn, draagt Fokker bij aan de gezondheid van vele huisdieren. Door het brede en complete assortiment en de onderscheidende marketing aanpak, is Fokker een merk dat bij geen enkele dierenvoedingspecialist mag ontbreken.

 G
Garvo B.V.
Garvo B.V.

Molenweg 38
6996 DN Drempt
t 0313-472321
i www.garvo.nl

Garvo 'voer naar mijn hart' bv ontwikkelt, produceert en verkoopt (hobby)diervoeders waarmee dieren de kwaliteit van het leven ervaren. Daarnaast werkt Garvo aan netwerken, samenwerken, adviseren, events, training en klantondersteuning. Garvo gelooft in uitwisseling van ideeën en ervaringen. Geven en ontvangen, luisteren en verder ontwikkelen. Zo groeit vakmanschap in dienstbaarheid.

Gommers-Ducheine BV
Gommers-Ducheine BV

Willem Alexanderstraat 15
6691 EE Gendt
t 0481-424600
i www.gommers-ducheine.nl

Greenheart-Premiums BV
Greenheart-Premiums BV

Phileas Foggstraat 34
7825 AK Emmen
t 0591-677445
i www.greenheart-premiums.com

Groothandel Smulders B.V. / HS Aqua
Groothandel Smulders B.V. / HS Aqua

Burg. Visschersstraat 130
6235 EM Ulestraten
t 043-3642387
i www.smulderswholesale.nl

Groothandel Smulders B.V. is opgericht in 1973 en is een totaalleverancier op het gebied van aquarium- en vijverproducten. Ons assortiment omvat ongeveer 7000 artikelen die binnen 24/48 uur in de hele Benelux bezorgd kunnen worden.

Naast onze eigen merken HS aqua (aquariumproducten) & Kinshi (koiproducten) vertegenwoordigen wij ook nog diverse A-merken exclusief o.a. Aquatlantis, Aquarium Systems, Dennerle, Dupla, Eheim, Hobby-Dohse, Manaus.

Andere merken die wij in ons assortiment hebben zijn o.a.; Juwel, Schego, Sylvania, Tetra, Tunze, Zoomed, Aqua Roche.

De merken die wij (exclusief) vertegenwoordigen, bieden wij een goede marge en perspectief voor de toekomst om te kunnen concurreren met de vele (internet-) aanbieders. Neem gerust contact met ons op via telefoon 043-3642387 of email info@smulders.nl en laat je overtuigen door ons assortiment en/of door ons deskundig personeel.

 H
Happy-House (Knoop BV)
Happy-House (Knoop BV)

Florijnweg 2
6883 JP Velp
t 026-3623138
i www.happy-house.nlhappy-house.png

Hill's Pet Nutrition B.V.
Hill's Pet Nutrition B.V.

Postbus 3177
4800 DD Breda
t 076-5481800
www.hillspet.nl

Hofman Animal Care
Hofman Animal Care

De Leemkoele 2
7468 DM ENTER
t 0548-545277
i www.hofmananimalcare.nl

Hofman Animal Care is een groothandel en fabrikant met meer dan 6.000 producten die uit voorraad leverbaar zijn. Deze producten verkopen wij in meer dan 40 landen. Met meer dan 55 werknemers voorzien wij de vakhandel van de meest innovatieve producten. Al sinds vele jaren zijn wij leverancier van sterke merken als bijvoorbeeld Chuckit, All for Paws (AFP), Disney, Jolly, JW, Petsport en Kong. Wij kenmerken ons door snelle levering, uitgebreide productkennis en passie voor ons vak! Hofman Animal Care timmert al meer dan 30 jaar met succes aan de weg en is door de jaren heen een betrouwbare partner geworden voor veel bedrijven.

Holland Diervoeders BV
Holland Diervoeders BV

Postbus 889
3300 AW Dordrecht
t 078-6220622
i www.hollanddiervoeders.nl

Holland Diervoeders B.V. is als onderdeel van Group Depré België gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en het vermarkten van hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. Holland Diervoeders is actief in de productie en verkoop van hobbyvoeding voor vogels en knaagdieren en de marketing en verkoop van premium petfood producten voor honden en katten. Tevens zijn wij je partner voor het vervaardigen van je diervoeding onder eigen merk label.

 I
I&I petsupplies/BugsforPets
I&I petsupplies/BugsforPets

Zwijnsweg 30
8307 PV Ens
t 06-30483726
i www.bugsforpets.nl

iMARC BENELUX by Hoeboer
iMARC BENELUX by Hoeboer

Hoofdweg 322
2908 LC Capelle aan den IJssel
t 0527-651397
i imarcbenelux.nl
i www.hoeboer.nl

iMarc Benelux by Hoeboer is de officiële distributeur voor de Benelux voor iMarc-graveermachines en -dierenpenningen met een zeer breed en exclusief assortiment. Onze producten zijn ecologisch en duurzaam geproduceerd en van de beste kwaliteit.

Daarnaast zijn wij ook Hoeboer Dierenpenningen. Hier kunt u als tussenhandel complete gegraveerde penningen bestellen. Een zeer interessant product met hoge marges, simpel en snel. Ons dynamische team staat klaar om u van dienst te zijn!

  • Hoge marges voor u als tussenhandel
  • A-merk kwaliteit penningen
  • Zeer degelijke graveermachine (in geval van iMarc)

Wat kunt u van ons verwachten:

  • persoonlijk contact;
  • goed bereikbaar;
  • zeer snelle levertijden.
International Zoo Services
International Zoo Services

p/a Burg. Patijnlaan 1314
2585 CK Den Haag
t 020-3120706
i www.zoo-services.com

 J
J.P. Zwagemaker Import & Export
J.P. Zwagemaker Import & Export

Strijensedijk 54-56
3295 KM 's-Gravendeel
t 078-6835845
i www.zwagemaker.biz

J.P. Zwagemaker importeert en exporteert allerlei soorten vogels en dieren. Ook een deel reptielen.

Jarathana Aquariumbouw b.v.
Jarathana Aquariumbouw b.v.

Landbouwlaan 3
3844 KV Harderwijk
t 0341-470017
i www.jarathana.com

Jarco
Jarco

Hoenderstraat 10
5846 AE Ledeacker
t 0485-382324
i www.jarco.nl

Jetty van der Hulst Specials
Jetty van der Hulst Specials

Booldersdijk 29
6031 PK Nederweert
t 0495-697172
i www.jetty.nl

Johnson Petfoods BV
Johnson Petfoods BV

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
t 073-5220873
i www.johnsonpetfoods.nl

Dit is Johnson Petfoods BV.

Wat begon op een zolderkamertje is in ruim zes jaar tijd uitgegroeid tot één van de snelstgroeiende ondernemingen van Brabant en Nederland. John Sars begon in 2010 met de import en distributie van hoogwaardige voedingsproducten voor hond en kat. Niet zonder succes.

Johnson Petfoods maakte een vliegende start met Profine, dierenvoeding voor hond en kat. Later kwamen daar Planet Pet en Sam’s Field bij. “Ik heb kwaliteit en ambacht altijd hoog in het vaandel gehad. Profine was dan ook niet het zoveelste merk hondenvoeding”, vertelt John. “Al onze producten bevatten verhoudingsgewijs veel vlees en wij bieden graanarm of graanvrij voer. Wij zijn niet van de kiloknallers en verkopen alleen hoogwaardige producten.” Wij leveren onze producten uitsluitend aan de betere dierenspeciaalzaken. “Zij bieden een bredere service en kwaliteit en hebben - net als wij – oprechte liefde en passie voor dieren. Dat vinden wij belangrijk.”

Dat de visie en de aanpak van Johnson Petfoods werkt, blijkt wel uit het feit dat de omzetcijfers in de afgelopen jaren een flinke vlucht namen. We zijn nog lang niet uitgegroeid. We hebben nog volop plannen, onze ambitie is groot en we hebben hoge verwachtingen van onze nieuwe lijn ultra-premium hondenvoeding Riverwood.”

Voor meer informatie over Johnson Petfoods bekijk de websites www.johnsonpetfoods.nl en www.riverwood.nl.johnson-petfoods.png

Julius K9 Nederland
Julius K9 Nederland

Engelsestraat 9
5171 DW Kaatsheuvel
t 0416-284322
i www.juliusk9benelux.nl

Juwel Ladenbau GmbH
Juwel Ladenbau GmbH

Rudolf-Diesel-Strasse 6
D-27374 Visselhövede
t 0049 - 426 293 140
i www.juwel-ladenbau.com

 K
KennelCare
KennelCare

Kerkenbos 1307
6546 BG Nijmegen
t 024-3773731
i www.kennelcare.nl

K.F.M. Unipet Imp-Exp BV
K.F.M. Unipet Imp-Exp BV

Randweg 24
2941 CG Lekkerkerk
t 0180-669900
i www.unipet.co.uk

Producent van o.a. Suet To Go tuinvogelvoer, importeur van een aantal merken voor gezelschapsdieren (o.a. Nylabone en Mikki).

Kiezebrink International
Kiezebrink International

Hoge Eng Oost 50
3882 TN Putten
t 0341-358338
i www.kiezebrink.eu

Kleindierhandel P.A. Rozemeijer

Fliertseweg 4
6741 NL Lunteren
t 06-20366585

 L
Laroy Group
Laroy Group

Industrieweg 98-100
B-9032 Wondelgem
t 0032 - 9 258 13 00
i www.laroygroup.com

De pet supplies specialist Laroy Group legt niet al zijn eieren in één mand, maar is een echt ‘house of brands’. Het is een huis met vele kamers waar winkeliers en hun klanten terecht kunnen voor een ruime keuze aan huismerken zoals Duvo+, EBI, Witte Molen en CéDé aangevuld met sterke partnermerken en internationale topmerken. Je vindt er trouwens tal van artikelen die je nergens anders ziet. Kortom, een betrouwbaar assortiment waarin iedereen zijn gading vindt.

Waarom Laroy Group?
Liefde voor dieren is wat ons drijft. Laroy Group wil de relatie tussen dieren en hun baasjes versterken. Zodat ze beide langer, gezonder en gelukkiger leven.

Hoe gaan we te werk?
Met dit als doel, onderzoeken we de noden van huisdiereigenaars, professionals én dieren. Om voor hen innovatieve en stijlvolle producten te ontwikkelen. Zo bouwen we aan een diverse portfolio van merken met een breed aanbod aan producten die zich onderscheiden van wat er elders op de markt te vinden is.

Wat doen we precies?
Laroy Group wil één van ’s werelds leidende producenten en leveranciers van kwaliteitsvolle huisdierproducten worden. Om dit te bereiken, worden de opbrengsten maximaal geherinvesteerd in nieuwe groei-initiatieven die lange termijn stakeholderswaarde creëren.

Leonard Sports
Leonard Sports

Buitenvaart 1401
7905 SJ Hoogeveen
t 0528-220408
i www.leonardsports.nl

Leonard Sports levert ruim 5500 hoogwaardige kwaliteit hengelsportartikelen voor zowel de beginner als ook voor de gevorderde visser in elke prijsniveau. Ons verkoopteam kan je onder andere helpen met winkelinrichting, winkelpresentatie, folder op maat met verspreiding en verkoop/product trainingen voor jou en je personeel.

Lex & Max B.V.
Lex & Max B.V.

Elftweg 40
4941 VP Raamsdonksveer
t 0162-237035
i www.lexenmax.com

Lex&Max® is hét toonaangevende hondenkussenmerk én kattenkussenmerk op de Europese markt. Het onderscheidt zich niet alleen op het gebied van kleur, kwaliteit, trend, betaalbaarheid en breed assortiment maar ook in het leveren van betaalbare losse hoezen en losse binnenkussens. Eindelijk kun je moeiteloos variëren met kleuren, dessins en stijlen. De vuile hoes kan eenvoudig gewassen worden terwijl een schone hoes in een andere kleur al weer om de binnenvulling in de woonkamer ligt. De kussens zijn bijzonder stijlvol en trendy en uitgevoerd in prachtige kwaliteitsstoffen. Door het grote aanbod van Lex&Max®-hoezen kun je zonder moeite met de sferen van de seizoenen meegaan.

Kortom: de Lex&Max®-collectie heeft allure en is een verrijking in ieder interieur.

Lovebird Export Company B.V.
Lovebird Export Company B.V.

Douwenmaat 9
7942 KD Meppel
t 0522-281583
i www.lovebirdexport.com

Lovebird Export Company B.V. exporteert in gevangenschap gekweekte vogels en andere soorten dieren.

 M
Malanico b.v.
Malanico b.v.

Evenboersweg 1
7711 GX Nieuwleusen
t 0529-431223
i www.malanico.nl

Malanico Petfood & supplies is de grootste onafhankelijke distributeur van diervoeding en benodigdheden voor huisdieren in Nederland en België. Vanuit ons distributiecentrum in Nieuwleusen leveren wij aan ketenorganisaties, webshops, dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelf zaken en overige bedrijven uit de branche voor bijna alle huisdieren een compleet assortiment diervoeding, apotheekproducten en overige benodigdheden. Wij zijn distributiepartner van verschillende topmerken en het assortiment wat we aanbieden is breed en diep met meer dan 6.000 artikelen. Wij bouwen in samenwerking met onze klanten aan langdurige relaties. Dat is de basis voor ons gezamenlijke doel; tevreden klanten. Jij als klant, maar ook je eigen klanten verwachten optimale service die wij graag verzorgen. Om dit te samen te bereiken bieden wij in onze diensten, kennis en ervaringen aan van de markt.

Wil je meer weten over de diensten die we aanbieden? Bekijk op onze website de diensten die wij jou kunnen aanbieden; dropshipment, assortiment, combinatieleveringen van food en non-food, winkelinrichting, fotodatabase en automatisering.

Malenstein Air B.V.
Malenstein Air B.V.

Toekanweg 2
1118 EE Schiphol-Zuid
t 020-4058300
i www.malensteinair.nl

Mars Nederland B.V.
Mars Nederland B.V.

Postbus 81
5460 AB Veghel
t 0413-383333
i www.mars.nl

Masterbirds Live Animal Trading B.V.
Masterbirds Live Animal Trading B.V.

Brugpas 25
5814 AN Veulen
t +31 6 41737734
i www.masterbirds.nl

Merial - Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands bv
Merial - Boehringer Ingelheim Animal Health Netherlands bv

Postbus 8037
1802 KA Alkmaar
t 023-5201080
i www.merial.nl

Microcash Winkelautomatisering
Microcash Winkelautomatisering

Leeghwaterplein 45
2521 DB Den Haag
t 070-3608063
i www.microcash.nl

Mol & Wilco Handelsonderneming

Kringloop 246
1186 HL Amstelveen
t 020-6470492

Mulder Diervoeding B.V.
Mulder Diervoeding B.V.

Mors 8
7151 MX Eibergen
t 0545-475820
i www.diervoeding.com

 N
Nederma BV
Nederma BV

Hogelandseweg 77
6545 AB Nijmegen
t 024-3772422
i www.sanal.nl

Nederma BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van producten die de gezondheid van huisdieren bevorderen. Sanal is de merknaam van Nederma. Sanal staat voor Santé Animal, gezond dier.

Sanal heeft een uitgebreid assortiment voor katten, honden en knaagdieren (hamsters, konijnen, cavia’s) die als verantwoord tussendoortje of beloning kunnen worden gegeven. De Sanal producten zijn rijk aan vitaminen en mineralen en dragen door een uitgekiende samenstelling bij aan een optimale conditie en gezondheid.

Al 75 jaar is Sanal op de markt en heeft een internationale bekendheid opgebouwd onder de huisdieren liefhebbers. Met de Sanal-producten zijn we in de jaren erin geslaagd een groot vertrouwen op te bouwen bij de consument en zakenpartners.

Interesse in onze producten? Stuur een e-mail naar: info@nederma.com

Nerus International
Nerus International

Meerheide 10
5521 DZ Eersel
t 0497-518062
i www.nerus.nl

Nestlé Nederland BV
Nestlé Nederland BV

Postbus 134
1180 AC Amstelveen
t 020-5699323
i www.purina.nl

NML Health B.V.
NML Health B.V.

's- Gravelandseweg 50-51
1381 HK Weesp
t 0294-455888
i www.nmlhealth.com

Nobleza
Nobleza

Nijverheidstraat 4
3291 CH Strijen
t 078 303 3868
i www.nobleza.eu

Wij bieden een grote selectie aan van huisdiergerelateerde producten voor honden en katten, vogels, knaagdieren, reptielen tot aquarium en nog veel meer.

 O
OASE B.V.
OASE B.V.

Postbus 1125
3860 BC Nijkerk
t 0900-2462210
i www.oase-livingwater.com

 P
Pet Bedding
Pet Bedding

Nieuwe Haven 24
3311 AP Dordrecht
t 06-37279564

Petlando International UG
Petlando International UG

Frühlingstraße 15
D-86415 Mering
t 0049-8 1415 2639 50
i www.petlando.com

Petsolutions NV
Petsolutions NV

Kelderveld 37
B-2500 Lier
t 0032 - 3 480 29 93
i www.petsolutions.be

Pet Style Living B.V.
Pet Style Living B.V.

Ravelijncenter 2a
1785 LC Den Helder
t -
i www.petstyleliving.eu

Peys Doggyfood BV
Peys Doggyfood BV

Centaurusweg 53
5015 TC Tilburg
t 013-4555771
i www.peysdoggyfood.nl

Prins Petfoods
Prins Petfoods

Accustraat 11
3903 LX Veenendaal
t 0318-524245
i www.prinspetfoods.nl

Wij zijn Prins. Welkom in onze wereld!
Prins maakt 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat. Met veel liefde, passie en vakmanschap. Als familiebedrijf, al generaties lang. De diervoedingen van Prins worden in eigen huis geproduceerd, waardoor ze voldoen aan de juiste wensen en kwaliteitseisen. Gezondheid en dierenwelzijn gaan bij Prins voor alles.

Prins biedt een compleet menu voor hond of kat: geperste en krokante brokvoedingen, vers vleesmenu’s, vleesmaaltijden als worst en in blik, beloningscrèmes in een tube en veterinaire voedingen. Allemaal streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

Maar Prins staat voor meer dan voeding. Het familiebedrijf heeft eigen voedingsdeskundigen en dierenartsen, opleidingen en een bezoekerscentrum. Alles om huisdiereigenaren en dierprofessionals de juiste kennis, begeleiding en advies aan te kunnen bieden. Dit onder andere via het Prins CareTeam, maar ook via de labels EduVet, EduPet, de Kattenacademie en de Martin Gaus Academie. Alles voor een beter dierenwelzijn in binnen- en buitenland.

Maak kennis met onze service! Kennismaken met deze passie voor service, kennis delen en dierenwelzijn? Neem vooral een kijkje op de website van Prins Petfoods.

PR-Pet B.V. (Pet Rebels)
PR-Pet B.V. (Pet Rebels)

Van Leeuwenhoekweg 17
5482TK Schijndel
t 073-6893140
i www.petrebels.com

 Q
Quinmo
Quinmo

Stadhoudersmolenweg 51
7317 AW Apeldoorn
t 055-2032141
i www.quinmo.nl

 R
Renske Natural Petfood BV
Renske Natural Petfood BV

Beerseweg 34a
5431 LC Cuijk
t 0485-316491
i www.renske.com

Renske Natuurlijke Diervoeding is een familiebedrijf en bestaat bijna 30 jaar. Renske en Jan van den Berg en hun dochter Elma hebben een duidelijke visie op het ontwikkelen van een ‘holistische’ honden en kattenvoeding incl. gezonde beloningen.

Wij geloven in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken en te houden. Voeding speelt een belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten. Al onze voedingen moeten zo vers en gevarieerd mogelijk zijn, dat willen we tenslotte zelf ook op ons bord. Dit betekent dat het hoofdingrediënt in alle nat-, vries als droogvoerproducten vlees of vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen. Zo ontstaat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond of kat.

De hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en kunnen daardoor perfect met elkaar gecombineerd worden.

Ook heeft Renske een aanvullende lijn met voedingssupplementen die gecombineerd kan worden met elk andere voeding. De Renske Golddust Heal ondersteunt 10 veel voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en katten zoals blaas-, spijsvertering- en vachtproblemen. Tevens is een breed uniek assortiment van gezonde beloningen, Chhurpi’s kaassnacks en gezonde vleesstrips. In het assortiment zijn ook BIO gecertificeerde producten beschikbaar.

Interesse in onze natuurlijke ‘holistische’ producten? Neem dan contact met ons op.

Rob van Hazendonk B.V.

1e Tieflaarsestraat 19
4182 PC Neerijen
t 0345-569374

Rood Diervoeding
Rood Diervoeding

Dr. De Vriesstraat 21
1654 JS Benningbroek
t 0229-591702
i www.dickrood.nl

Royal Canin Nederland BV
Royal Canin Nederland BV

Postbus 63
5460 AB Veghel
t 0413-318418
i www.royalcanin.nl

Heeft je kat kort, lang, of geen haar? En ligt ze graag bovenop de kast, jaagt ze altijd door de tuin of kruipt ze liever in de wasmand? En je hond, heeft hij een korte of een lange snuit? En graaft hij altijd kuilen in de tuin, of rent hij liever achter een bal aan? Geen kat of hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven?

Bij Royal Canin werken we al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat we doen is gericht op onze échte klant: de kat en de hond. En gebaseerd op kennis en respect.

Door goed naar onze dieren te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. En weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven.

Onze kennis en ervaring gebruiken we om gezonde voeding op maat te maken voor de kat of hond. En we helpen jou beter naar je eigen kat of hond te kijken. Zo houden we samen alle katten en honden in Nederland gezond en fit. Zodat ze de meest prachtige dieren worden die ze kunnen zijn. Elk op hun eigen, uitzonderlijke manier.

Ruinemans Aquarium BV
Ruinemans Aquarium BV

IJsselveld 9
3417 XH Montfoort
t 0348-479800
i www.ruinemans.com

Ruinemans Aquarium is leverancier van tropische siervissen, aquariumplanten en producent van Ruto diepvriesvoer. Wij staan voor kwaliteit en een veelzijdig assortiment. Doen wat we beloven en gericht op een langdurige samenwerking met zowel leveranciers als klanten.

 S
Sea Horse IPC BV
Sea Horse IPC BV

Kasteelstraat 4abc
6223 BJ Maastricht
t 043-3632397
i www.eshalabs.eu

eSHa heeft bijna 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van:

- Geneesmiddelen voor siervissen;
- Supplementen voor tropische vissen;
- Middelen tegen algen en slakken;
- Producten voor groei en gezondheid van planten;
- Teststrips voor het bepalen van waterkwaliteit.

én het bedrijf produceert de bekende producten zoals eSHa 2000 (tegen schimmels, vinrot & de behandeling van bacteriële infectieziekten), PROTALON 707 (de Anti Algen behandeling) en de met een prijs bekroonde Aqua Quick Test watertesttrips (eerste en originele 6 in 1 teststrip).

Met eSHa ligt de nadruk altijd op gebruiksgemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Sectolin B.V.
Sectolin B.V.

Josink Hofweg 22
7545 PP Enschede
t 053-4312160
i www.sectolin.nl

Spectrum Brands Benelux B.V.
Spectrum Brands Benelux B.V.

Computerweg 8
3542 DR Utrecht
t 030-2480480
i www.eu.spectrumbrands.com

Suitical International B.V.
Suitical International B.V.

Spectrumsingel 61
2718 JR Zoetermeer
t 085-8769701
i www.suitical.com

Uit passie voor dieren, doen wij er alles aan om het herstel zo comfortabel en stress-vrij mogelijk te maken door het ontwikkelen en patenteren van beschermende producten van zeer hoge kwaliteit. Bij Suitical International geloven wij erin dat het beter is om een probleemgebied te bedekken om likken, bijten of krabben te voorkomen in plaats van de kop af te schermen. Dit zorgt voor behoud van bewegingsvrijheid en een sneller herstel.

De ‘Recovery Suit’ en ‘Recovery Sleeve’ biedt honden en katten, maar ook de directe omgeving bescherming bij wonden, hechtingen, hot spots, allergieën, huidproblemen, loopsheid, lichte incontinentie en nog veel meer… Tevens bieden onze producten veilige bescherming na veterinaire ingrepen.

Om oververhitting te voorkomen biedt het ‘DRY Cooling Vest voor honden’ op een unieke en snelle methode koeling middels verdamping. Dit vest blijft droog en is altijd en overal snel en gemakkelijk te gebruiken door enkel water toe te voegen. Het vest koelt adaptief tot 15 graden Celsius onder de omgevingstemperatuur voor één tot drie dagen.

Momenteel zijn wij actief in verschillende industrieën binnen Europa, Amerika, Canada, Midden Oosten, Oceanië en Azië.

Onze missie is om ons marktbereik te vergroten door samenwerkingen aan te gaan met proactieve distributeurs om ervoor te zorgen dat nog meer dieren wereldwijd op een comfortabele manier kunnen herstellen.

Supreme Petfoods B.V.
Supreme Petfoods B.V.

Veluwehaven 31
3433 PW Nieuwegein
t 030-6061200
i www.supremepetfoods.nl

 T
Tijssen Goed voor Dieren
Tijssen Goed voor Dieren

Rijndijk 83
2394 AD Hazerswoude
t 071-3419125
i www.tijssengovodi.nl

Tinika b.v.
Tinika b.v.

Walnootberg 14
3755 BP Eemnes
t 035-5334153
i www.peeweenederland.nl

Tinki.nl (Elevar BV)
Tinki.nl (Elevar BV)

Enschedesestraat 2r
7575 AB Oldenzaal
t -
i www.tinki.nl

TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG
TRIXIE Heimtierbedarf GmbH & Co. KG

Industriestrasse 32
D-24963 Tarp
t 0049-46382109160
i www.trixie.de

Voor ons bij TRIXIE staat de harmonische samenleving van mens en dier al meer dan 40 jaar centraal. Daarom leveren wij noodzakelijke, nuttige en mooie producten maar ook ideeën en informatie om eigenaren en hun huisdieren in alle situaties zo goed mogelijk te steunen.

Onze ambitie is om een duurzame en betrouwbare partner te zijn, die de juiste antwoorden en innovatieve concepten heeft voor oude en nieuwe uitdagingen in de branche.

Het familiebedrijf staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Dankzij innovatieve productontwikkeling is TRIXIE vandaag de grootste leverancier van huisdieraccessoires in Europa. Ons productassortiment bestaat uit blijvertjes zoals nylonriemen en halsbanden, maar ook uit gespecialiseerde artikelen zoals onze fietskarren of strategiespellen voor de hond – allemaal ontwikkeld door onze productontwikkelaars met hun jaren ervaring en uitgebreide knowhow. Met de distributie van andere merken zoals Julius K9 of Flexi bieden wij naast onze populaire TRIXIE-artikelen een uitgebreid assortiment aan. Als trouwe partner ondersteunt TRIXIE de handel met aanvullende diensten en oplossingen: onze POS-concepten, zoals onze succesvolle snackbar, zijn een eyecatcher voor elke winkel. Wij bieden onze klanten gratis marketingmateriaal zoals filmpjes, posters en brochures om de artikelen in de winkel verder te promoten.

TS Health Products
TS Health Products

Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk
t 0341-462121
i www.tsproducts.nl

 U
 V
Valk Solutions
Valk Solutions

Postbus 101
3417 ZJ Montfoort
t 0348-431490
i www.valksoftware.nl

Van der Basch Trading bv
Van der Basch Trading bv

Pesetastraat 90
2988 CN Ridderkerk
t 078-8804492
i www.vanderbaschtrading.nl

Van Neerbos Duiventransport Vof

Kijkuit 41
4001 XA Tiel
t 06-20 35 83 60

Transporteren van al uw vogels over de gehele wereld volgens de internationale richtlijnen.

Van Ree B.V.
Van Ree B.V.

Basisweg 48
1043 AP Amsterdam
t 020-4486450
i www.vanree.nl

Veganpets
Veganpets

Rokkeveenseweg 42
2712 XZ Zoetermeer
t 06-42549215
i www.veganpets.nl

Veterinary Enterprises Europe
Veterinary Enterprises Europe

Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen
t 06-23290949
i https://www.boteba.nl/

Vitakraft Nederland B.V.
Vitakraft Nederland B.V.

Postbus 24
6960 AA Eerbeek
t 0313-670000
i www.vitakraft.nl

Vitakraft wil continu bijdragen aan het welzijn, de gezondheid en het geluk van het huisdier als lid van het gezin!

Wij hebben passie voor dieren en werken vanuit ons hart, uit liefde voor dieren, zodat we ons voor 100% kunnen wijden aan onze missie. We willen de beste (wetenschappelijke mogelijke) producten en diensten ontwikkelen, produceren en leveren op ieder moment, op elke gewenste plaats, voor ieder huisdier specifiek, onder de merknaam Vitakraft. Deze producten en diensten dragen continu bij aan het welzijn, de gezondheid en het geluk van het huisdier als lid van het gezin en zorgen voor momenten van vreugde. Door duidelijke communicatie helpen wij de consument bij het maken van de juiste keuze voor het juiste product of dienst op de juiste tijd en plaats voor dat specifieke dier.

We leveren voeding en snacks voor katten, honden, knaagdieren, vogels en vissen en zorgen ervoor dat onze verantwoorde huisdierproducten voor iedere huisdiereigenaar bereikbaar is.

Vitaux Organisatiebureau
Vitaux Organisatiebureau

Oud Eemnesserweg 27
3755 MR Eemnes
t 035-6255185
i www.vitaux.nl

Vitaux is een veterinair managementbureau dat marketing- en PR-activiteiten in de huisdierenbranche uitvoert en daarnaast actief is voor werving en selectieopdrachten. De bedrijfsslogan is dan ook 'Werk in de dierenbranche'!

Het bureau is in 1999 opgericht en sinds 2017 ook actief in België. Naast diverse evenementen en diergerelateerde projecten zoals de HuisdierenApp beheren we onder andere het secretariaat van de stichtingen ‘Met dieren meer mens’ en ESCCAP (European Scientific Counsel Companion Animal Parasites).
Meer informatie: www.vitaux.nl en www.huisdierenapp.nl

Vivani Fishfood BV
Vivani Fishfood BV

De Gruisdonk 5a
5928 RT Venlo
t 077-3743060
i www.vivani-fishfood.nl

Vobra Special Petfoods BV
Vobra Special Petfoods BV

Postbus 64
5460 AB Veghel
t 0413-229443
i www.vobra.nl

Vogel- en Dierenspeciaalzaak Geldof BV
Vogel- en Dierenspeciaalzaak Geldof BV

Prof. Keesomweg 10a
5144 NM Waalwijk
t 041-6344641
i www.vogelhandelgeldof.nl

Vogelkwekerij W. de Koning

Zijtaartseweg 8
5491 SG Sint-Oedenrode
t 06-22410206

 W
Warmako B.V.
Warmako B.V.

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
t 0174-421866
i www.warmako.nl

Warmako richt zich op het introduceren en begeleiden van diverse innovatieve merken in de huisdierenbranche. Warmako is actief met eigen verkoopteams in Nederland, Duitsland en België en exporteert inmiddels naar ruim 20 landen. Merken waar Warmako exclusief mee samenwerkt zijn o.a. Almo Nature, BecoPets, Scruffs, Rebel Petz, Truly Snacks, Wigzi en Zogoflex. Opgericht in 1990 is Warmako inmiddels ruim 25 jaar actief in de huisdierenbranche en bekend met en bij ieder verkooppunt voor huisdierproducten.

Weenect
Weenect

101 Rue de Secres
75006 Paris
t +31 85 80 85 130
i www.weenect.com

 Y
Yarrah Organic Petfood
Yarrah Organic Petfood

Postbus 448
3840 AK Harderwijk
t 0341-439850
i www.yarrah.com

 Z
Zwijnenberg Birdfarm
Zwijnenberg Birdfarm

Tumelers 11
7683 WL Den Ham
t 06-42614252
i www.zb-f.nl