Energiescan

De factuur van je energiemaatschappij liegt er vaak niet om. Dat je moet betalen voor je energiegebruik is logisch, maar hoeveel je moet betalen: daar is iets aan te doen.
Energie gebruik in je bedrijfspand kan lager

Vaak begint de eerste besparingsmogelijkheid al met de factuur van je huidige energieleverancier. In de praktijk blijkt dat veel facturen van energiemaatschappijen administratieve fouten bevatten die je als leek er niet zomaar uithaalt. Daarom werkt Dibevo samen met een echte energiespecialist. Van Dorp Energie (voorheen CLD Energie Management) is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het strategisch inkopen van energie en het controleren van energierekeningen. De tarieven van Van Dorp Energie zijn vrijwel altijd scherper dan de kosten die je huidige leverancier in rekening brengt.

Energiefactuur gratis controleren

Van Dorp Energie kan kosteloos en geheel vrijblijvend de factuur van je huidige energie-aanbieder tegen het licht houden. Je factuur wordt gecontroleerd op administratieve fouten en je ontvangt een berekening van het kostenvoordeel dat je kunt behalen als je overstapt op een energieabonnement van Van Dorp Energie.

Overstappen geen verplichting

Levert de factuurcontrole geen besparing op of heb je geen trek in een overstap, dan ben je tot niets verplicht en blijf je gewoon bij je huidige energieleverancier. Een groot voordeel is dat je nu ten minste weet of je geld kunt besparen op je verlichting en verwarming in je bedrijf.

Eén aanspreekpunt voor alle energiezaken

Ga je wél in op de aanbieding, dan regelt Van Dorp Energie de overstap voor je. Van Dorp Energie wordt vanaf dan je aanspreekpunt voor alle energiezaken. Handig: want dan hoef je niet meer uit te zoeken of je met de energieleverancier, netbeheerder of het meetbedrijf moet bellen. Je kunt je vragen stellen aan de medewerkers van Van Dorp Energie en zij nemen vervolgens contact op met de juiste partij. Makkelijk toch!

Weten of je minder kunt betalen voor je energierekening? Mail je huidige energierekening en wij laten het uitzoeken!

Mail je huidige energierekening