11 december 2017 | Dossier: Ledennieuws,

Prins maakt originele ‘Over ons’-pagina met video-interviews

Een jaar geleden gaven we je 5 tips voor een ‘Over ons’-pagina die klanten oplevert. Mocht je in de afgelopen maanden geen tijd, zin of inspiratie hebben gehad om zo’n pagina te maken, dan kun je misschien meteen doorschakelen naar de originele manier waarop Prins Petfoods zijn directie en de leden van de directieraad voorstelt.

Prins Petfoods - Lies Verkade

Prins heeft drie kinderen, Eva, Annemijn en Annemoon, gevraagd om de directie(raad) te interviewen. De kinderen stellen vragen zoals alleen kinderen dat kunnen. Hoe komt het dat er bij Prins zo veel meisjes werken? Kun je de brokken van Prins zelf ook eten, of word je daar ziek van? Waarom stuurt commercial director Wil Mulders zoveel mailtjes?

Het resultaat is een serie leuke, informatieve en vooral ontwapenende filmpjes. Een idee dat zich ook prima leent voor een voorstelpagina van bijvoorbeeld een dierenpension of dierenspeciaalzaak.

Passie

Achtereenvolgens vertellen general manager Lies Verkade, commercial director Wil Mulders, event manager Mariska van Gelder, sales director Marlou Mulders, marketing director Iris Diepeveen, R&D manager en nutritionist Yvonne van den Berg en financial controller Jaco van Leuveren ieder in een eigen video aan de kinderen wat ze doen en bovenal waarom het zo leuk is om bij Prins te werken: leuke collega’s, mooie producten, steeds weer nieuwe ideeën en altijd bezig kunnen zijn met je passie, het welzijn van het huisdier. Zoals Lies Verkade het verwoordt: ‘Elke dag bij Prins is voor mij een feestje.’

Alle interviews zijn te bekijken op de website van Prins Petfoods.

Directie en leden directieraad Prins Petfoods