Adressenlijst

In de jaren dat je als groothandel, fabrikant of importeur bestaat wil je misschien weleens je klantenkring uitbreiden of als je net start dan wil je graag een klantenkring opbouwen. Maar waar vind je de bedrijven die diervoeding en/of dierenbenodigdheden voor huisdieren verkopen aan de consument en hoe kom je aan de juiste bedrijfsgegevens?

Adressenlijst

Er zijn vele manieren om aan bedrijfsgegevens te komen, maar vaak kosten die manieren erg veel tijd én dus geld. Hoe handig is het dan dat je met 1 druk op de knop een Excellijst gemaild krijgt met de nawt-gegevens en naam van de ondernemer van branchegerelateerde bedrijven die actief zijn in de huisdierenbranche. Dat scheelt je een hoop uitzoekwerk.

Adressenlijst gratis opvragen

Bedrijven die bij Dibevo zijn aangesloten in de ledencategorie leveranciers mogen gratis een adressenlijst opvragen met ondernemers die lid of niet-lid zijn van Dibevo. Vul het formulier in met je gewenste selectie, bijvoorbeeld dierenspeciaalzaken, dierenpensions of tuincentra, en wij sturen de Excellijst per mail aan je toe. Echter vanwege de privacy mogen wij geen mailadressen verstrekken.