Bedrijfsoverdracht

Loop je met plannen rond om je bedrijf te verkopen of juist uit te breiden met een nieuwe vestiging? Veel ondernemers vragen ons of ze dat zelf kunnen regelen of dat het beter is om een specialist in te schakelen.

Bedrijfsoverdracht is een complex proces. Zo complex zelfs dat het bijna ondoenlijk is om het overnameproces zelf te regelen. Maar hoe vind je nu een goede expert op dit gebied die hart heeft voor je zaak? Dat is inderdaad vaak lastig.

Daarom werkt Dibevo samen met CROP Corporate Finance, een adviesbureau dat veel specialistische kennis en ervaring in huis heeft op het terrein van bedrijfsovername en bedrijfsverkoop. Bovendien weet dit bureau ook alles van bedrijfsopvolging vanuit de familie.

Ondernemersvoordeel

Voor Dibevo-leden is het eerste gesprek gratis. Daarna krijg je korting op het uurtarief. Na het gesprek kun je bepalen of je een samenwerking wilt aangaan. Ben je niet-lid, maar kun je toch de kennis van een expert gebruiken? Dan helpt Dibevo je tegen een aantrekkelijk tarief verder. Neem vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen en vraag daarbij naar de mogelijkheden.