Dibevo Risk

Inschatten waar kansen liggen en wat de risico’s zijn is een dagelijkse bezigheid voor een ondernemer. Voor de handel gaat dat eigenlijk vanzelf, maar bij risico’s zoals brand, vandalisme of een zieke medewerker staan de meeste ondernemer vaak niet stil. Toch kunnen deze risico’s minstens zo bedreigend zijn voor het voortbestaan van jouw bedrijf.

Het is verstandig om voor deze zaken een specialist in te schakelen. Dibevo-leden kunnen hiervoor terecht bij Dibevo Risk. De adviseurs van Dibevo Risk weten als geen ander wat er speelt binnen de huisdierenbranche. Zij komen al jaren bij de Dibevo en de Dibevo-leden over de vloer en hebben verzekeringen ontwikkeld die naadloos aansluiten op de kenmerken van de huisdierspecialisten, zoals het Dibevo ZorgPortaal en de Dibevo bedrijfspolis.

Persoonlijk contact

Wij leven in een online-wereld. Handig, maar Dibevo Risk hecht juist veel waarde aan persoonlijk contact. Zij komen dan ook graag bij je langs voor een kennismaking en inventarisatie van je wensen. Hierbij houden zij je huidige verzekeringen tegen het licht en brengen ze jouw belangen in kaart.

Proactief

Verzekeren gaat verder dan het afdekken van risico’s. Dibevo Risk leunt niet achterover na het afsluiten van een polis. Zij signaleren nieuwe trends in onze branche en stellen zich proactief op bij veranderingen in de regelgeving. Ook buiten de financiële wereld onderhouden zij een netwerk aan contacten. Zo kunnen zij je op tal van gebieden (of het nu gaat om juridisch advies of beveiliging) snel met de juiste mensen in contact brengen.

Snel en efficiënt

Brand, diefstal, waterschade? Het zijn situaties waarin de emoties vaak hoog oplopen. En terecht. Je winkel zal maar onder water staan. Op Dibevo Risk kun je rekenen. Door hun jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de branche kunnen zij snel en adequaat reageren bij calamiteiten. Snel optreden, efficiënt afhandelen. Daar tekenen zij voor.

Meer informatie?

Of het nu gaat om jezelf, je personeel of jouw bedrijf: de adviseurs van Dibevo Risk helpen je graag om de risico’s in kaart te brengen, te verminderen en waar gewenst te verzekeren.

Meer weten? Bel Dibevo Risk op telefoonnummer 030 - 284 86 19 of mail naar info@dibevorisk.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op de website www.dibevorisk.nl.