Dierbaar-inspecteurs

Geen enkele certificeringsinstelling kan zonder inspecteurs. Wij stellen hen graag aan je voor.

Ronald Bergsma

Ronald Bergsma is een zeer ervaren dierenarts met meer dan 35 jaar aan ‘vlieguren’. Op dit moment werkt hij als freelance dierenarts bij een aantal praktijken voor kleine huisdieren. Bergsma heeft zich gespecialiseerd in algemene en orthopedische chirurgie. Bij dat laatste houdt hij zich bezig het opereren van knieën, ellebogen en ingrepen bij botbreuken van huisdieren.

Als Dierbaar-inspecteur richt Ronald Bergsma zich in het bijzonder op alles wat te maken heeft met gezondheid en welzijn van dieren. Hij let op hygiëne, geeft adviezen en bevordert de samenwerking tussen een gecertificeerd bedrijf en de lokale dierenartsen.

Brenda Bakker

Brenda Bakker was als kind al in de weer met dieren. Ze vond het dan ook prachtig dat ze tijdens haar VWO-periode als weekendhulp in een Pets Place-winkel aan de slag mocht. In 2010 studeerde Brenda af als dierenarts en ging toen gelijk aan het werk in Friesland. Hier behandelde ze niet alleen honden en katten, maar ook koeien, schapen en paarden.

Na twee jaar riep het avontuur en vertrok ze voor ruim een jaar naar Engeland. Terug in Nederland werkte Brenda nog bij verschillende praktijken. Op dit moment werkt ze als docent paraveterinair/dierverzorging en in september 2018 is ze gestart met haar werkzaamheden als Dierbaar-inspecteur.

Daniëlle van Wouwen

Daniëlle van Wouwen is in 2022 gestart als Dierbaar-inspecteur. Daniëlle woont samen met haar man, twee dochters, een hond, 2 katten en 2 konijnen in Breda. Daniëlle was als jong meisje al gek op dieren, en riep al snel dat ze dierenarts wilde worden. Die droom heeft ze waargemaakt en daarnaast is ze docent bij de Kattenacademie en geeft ze les aan studenten die een opleiding tot paraveterinair volgen.