Huisdierenbijsluiters

Het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) geeft consumenten en ondernemers onafhankelijke voorlichting over het houden van gezelschapsdieren. Ideale informatie dus voor je klanten! Het LICG is onder andere een initiatief van Dibevo.

LICG voor professionals

LICG: over houden van huisdieren

De website van de LICG is niet alleen voor consumenten. Er is ook een gedeelte voor professionals die werkzaam zijn in de gezelschapsdierenbranche. Er is een webshop met tal van (gratis) folders, posters en brochures voor in de winkel, maar je vindt er ook informatie over hoe je kunt bijdragen aan de vermindering van hondenbeten. Een account voor het professionals-deel is snel gemaakt.

Huisdierenbijsluiter van LICG

Huisdierenbijsluiters

De huisdierenbijsluiters van het LICG zijn brochures over het houden van verschillende soorten huisdieren. Aanschaf, verzorging, voeding, hanteren, ziektes en erfelijke aandoeningen; het komt allemaal aan de orde. Ideale informatie dus voor je klanten. Het LICG biedt de huisdierenbijsluiters aan in pdf-formaat zodat je ze gemakkelijk kunt downloaden, printen en meegeven aan je klanten.