Huisdierenspecialist: de consumentensite van Dibevo

Huisdierenspecialist.nl is de consumentensite van Dibevo. Hierop staan alle bedrijven uit de Dibevo-ledensecties detaillisten en verzorgers. Bedrijven kortom, die zich echt een huisdierenspecialist mogen noemen. En ben je in het bezit van het Dierbaar-keurmerk, dan staat dat bij je bedrijf vermeld.

Huisdierenspecialist is de consumentenwebsite van Dibevo

Naast de ‘bedrijven-zoekfunctie’ bevat Huisdierenspecialist.nl leuke en leerzame nieuwsberichten, verhalen, huisdierentips, blogs en extra nieuws van het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG). En dat niet alleen: jij kunt een bijdrage leveren aan de website en je kennis laten zien aan de consument via een gastblog.

Gastbloggen op Huisdierenspecialist.nl

Als onze branche het ergens van moet hebben, dan is het kennis en expertise. Met een gastblog op Huisdierenspecialist laat je zien dat je bedrijf de juiste expertise in huis heeft om klanten goed te adviseren. Promoot je bedrijf en ga bloggen!

Naast het uitdragen van je expertise aan een groter publiek, heeft gastbloggen nog een ander belangrijk voordeel. Het feit dat een website met een zekere autoriteit linkt naar jouw website ziet Google als een positief signaal. De beloning daarvoor is een hogere score in de zoekresultaten. Op die manier werkt je gastblog als een vliegwiel voor meer lezers en meer naamsbekendheid.

Schrijf je al blogs op je eigen website? Die plaatsen we met alle plezier door op Huisdierenspecialist. Hoe meer lezers die jouw expertise en bedrijf vinden, hoe beter. Ofwel: je mag ook bestaande blogs, artikelen of verhalen aan ons voorleggen voor publicatie.

De voordelen op een rij
 • Je krijgt een platform om je expertise te ‘exposeren’ op de consumentenwebsite van Dibevo. Dat wekt extra vertrouwen bij bestaande, maar ook nieuwe klanten.
 • Je krijgt een duidelijke vermelding van je naam, je bedrijfsnaam plus een link naar je website. Die link levert je extra bezoekers op voor je eigen website.
 • Je tekst wordt gratis taalkundig gestroomlijnd, geredigeerd en voorzien van bijpassende afbeeldingen en een pakkende kop/introductie.
 • De link naar je blog wordt gedeeld op de Facebook-, Instagram- en Twitterkanalen van Dibevo.

Bloggen; daarmee promoot je je bedrijf
 

De voorwaarden op een rij
 • Je blog is een artikel of verhaal dat voor een grote groep huisdierenliefhebbers interessant is.
 • Je blog bevat geen verwijzingen of links naar specifieke merken en producten.
 • Je blog is zelf geschreven en bevat geen gekopieerde tekstfragmenten van andere websites.
 • Je bent lid van brancheorganisatie Dibevo.
 • Je gaat ermee akkoord dat wij je blog beoordelen op geschiktheid voor publicatie en alle nodige veranderingen doorvoeren om dat te bewerkstelligen.
Tips voor een aansprekende gastblog
 • Wees waardevol voor de lezers: geef tips of oplossingen waar zij ECHT iets aan hebben.
 • Je blog hoeft echt geen lang verhaal te zijn. Een kortere tekst voldoet ook prima.
Interesse?

Kom je al op stoom bij de gedachte? Stuur dan een e-mail naar Karin Bosman of Gerard Voshaar met je eerste blogidee!