Huurverlaging

De huurprijs van je bedrijfspand met 15 tot 30% verlagen, dat zou fantastisch zijn, nietwaar? Maar kan dat zomaar? En hoe pak je dat aan? En hoe weet je wat een eerlijke huurprijs is?
Minder huur betalen voor je bedrijfspand met Lagerehuur.nl.

Zelf een huurverlaging bedingen bij je verhuurder is erg lastig. Je mist daarvoor al snel de specialistische kennis van taxateurs en huurrechtspecialisten.

Succesvolle ‘huurprijsverlager’

Dibevo is daarom een samenwerking aangegaan met Lagerehuur, een bedrijf dat die specialistische kennis in huis heeft én zich inmiddels heeft bewezen als succesvolle ‘huurprijsverlager’. Leden van Dibevo krijgen korting op het vooronderzoek. In plaats van € 250,- betalen leden € 195,- voor het vooronderzoek.

Huurverlaging door Lagerehuur

  • Lagerehuur bekijkt eerst je huidige contract en maakt daar een rapport plus een plan van aanpak van.
  • Als blijkt dat de huurprijs getoetst kan worden, schakelt Lagerehuur een taxateur in. Van de taxateur ontvangt Lagerehuur een advies over de hoogte van de huur en of de huur omlaag kan.
  • Kan de huurprijs omlaag? Dan benadert Lagerehuur, in overleg met jou, want jij bent tenslotte opdrachtgever, de verhuurder.
  • Lagerehuur gaat in gesprek met de verhuurder en probeert een lagere huur overeen te komen, zonder dat de goede verstandhouding tussen jou en je verhuurder in het gedrang komt. Als de huur omlaag gaat, dan geldt dat in principe voor tenminste 5 jaar.
  • Pas als de huurverlaging een feit is, krijg je een factuur van Lagerehuur. Lukt de huurverlaging toch niet, dan hoef je alleen maar het vooronderzoek te betalen.

In gesprek met Lagerehuur?

Minder huur betalen voelt toch heerlijk in je portemonnee. Huur je je bedrijfspand al een langere tijd en is je huidige huurprijs niet recent opnieuw vastgesteld, dan kun je Lagerehuur inschakelen. Geef je gegevens aan ons door via onderstaand formulier. Wij zorgen er dan voor dat je in contact komt met Lagerehuur.