Risicoscan

Wat is het grootste risico voor je bedrijf? Als antwoord zal ‘de concurrentie’ vast door je hoofd gegaan zijn. En dat is ook zeker waar je als ondernemer aan moet denken. Toch bestaan er nog een aanzienlijk aantal risico’s die minstens zo bedreigend zijn voor het voortbestaan van je bedrijf.


Denk bijvoorbeeld aan brand, waterschade, cybercrime, vandalisme of wanneer een van je klanten je voor iets aansprakelijk stelt. Voor deze zaken is het verstandig een specialist in te schakelen. Iemand die weet hoe je die risico’s tot een minimum kunt beperken. Iemand die weet welke risico’s je moet afdekken én ook hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Gratis je verzekeringen in kaart

Voor al deze zaken werkt Dibevo samen met de adviseurs van SuperGarant Verzekeringen onder de naam Dibevo-Risk. De adviseurs van Dibevo-Risk weten als geen ander wat er speelt binnen de branche. Zij komen namelijk al jaren bij Dibevo-leden over de vloer om de Risicoscan uit te voeren. Een Risicoscan kost normaliter € 500,- en is voor Dibevo-leden gratis. Ook de mogelijke overlappingen of hiaten in je bestaande verzekeringen brengen ze gratis voor je in kaart.

Je voordeel

Het verschilt natuurlijk per geval, maar meestal lukt het de adviseurs van Dibevo-Risk het lidmaatschap ruim terug te verdienen. Wij weten ook dat je dat pas gelooft als je de cijfers op papier ziet. Dat kan! Nodig de adviseur van Dibevo-Risk vrijblijvend bij je uit. Dan leert hij jou en je onderneming kennen en berekent hij precies je voordeel. Daarbij krijg je ook adviezen om de kans op schade te verminderen. Dat scheelt je niet alleen veel geld maar ook een hoop ellende.

Risicoscan gratis aanvragen

Weten of al je bedrijfsrisico’s zijn gedekt? Meld je dan aan voor de gratis Risicoscan.