Dibevo ZorgPortaal (verzuim en arbo)

Geen zorgen meer over verzuim én minder betalen dan je nu doet, dat biedt het Dibevo ZorgPortaal. Check de voordelen en laat je ontzorgen!
Geen zorgen meer over zieke medewerkers

Dibevo heeft samen met Dibevo-Risk gewerkt aan de opzet van het Dibevo ZorgPortaal, een oplossing om leden volledig te ontzorgen op het gebied van verzuim. De aflopen jaren is het Dibevo ZorgPortaal uitgegroeid tot een betaalbare oplossing die precies op maat is gemaakt voor de Dibevo-branche. Een ZorgPortaal met een duidelijke verzuimbegeleiding en een effectieve uitvoering.

Dibevo ZorgPortaal voldoet aan alle eisen van de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Het ZorgPortaal heeft zelfs model gestaan voor de MKB Verzuim-ontzorgverzekering.

Duidelijke verzuimbegeleiding, lage premies en minder administratie

Heb je één of meer werknemers in dienst, dan moet je voldoen aan de loondoorbetalingsverplichting bij verzuim. Wil je daar niet te veel tijd en geld aan kwijt zijn? Dan is het Dibevo ZorgPortaal een goede oplossing. Het Dibevo ZorgPortaal regelt alles voor zieke werknemers van de eerste tot de laatste ziektedag. Het grote verschil met andere verzuim- en arbopakketten is dat dit pakket bedacht is vanuit de visie van een ondernemer. En waar ben je als werkgever het meeste bij geholpen? Duidelijke en effectieve verzuimbegeleiding, lage premies en minder administratie!  En dat is precies wat het ZorgPortaal doet.

Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan op de website van Dibevo ZorgPortaal.

Overstappen loont

Stap je over naar het Dibevo ZorgPortaal, dan wordt de premie gegarandeerd lager uitgaande van vergelijkbare pakketten. Want als je bijvoorbeeld kiest voor minder eigen risico, dan heeft dat uiteraard ook invloed op de hoogte van de premie. Maar zelfs dan lukt het soms om voordeliger uit te komen. Zelfs als je maar één werknemer in dienst hebt! We hebben vier voorbeelden uit de praktijk. Dit zijn vier Dibevo-leden die inmiddels de overstap hebben gemaakt.

Een Dibevo-lid met 2 werknemers in dienst, een loonsom van € 22.000,-. Hij bespaart € 708,-.

  Oud ZorgPortaal
Eigen Risico 2 weken 2 weken
Dekking 1e jaar 70% 100%
Dekking 2e jaar 70% 70%

Een Dibevo-lid met 4 werknemers in dienst, een loonsom van € 63.750,-. Hij bespaart € 480,-.

  Oud ZorgPortaal
Eigen Risico 4 weken 2 weken
Dekking 1e jaar 70% 100%
Dekking 2e jaar 70% 70%

Een Dibevo-lid met 6 werknemers in dienst, een loonsom van € 144.500,-. Hij bespaart € 716,-.

  Oud ZorgPortaal
Eigen Risico 2 weken 2 weken
Dekking 1e jaar 100% 100%
Dekking 2e jaar 70% 70%

Een Dibevo-lid met 1 werknemer in dienst, een loonsom van € 39.500,-. Hij bespaart € 193,-.

  Oud ZorgPortaal
Eigen Risico 2 weken 2 weken
Dekking 1e jaar 100% 100%
Dekking 2e jaar 70% 70%

Check de voordelen en laat je ontzorgen

Dit zijn voorbeelden uit de praktijk. Zoals je ziet is het voordeel nooit gelijk. Het berekenen van de premie is afhankelijk van verschillende factoren. Dat maakt het onmogelijk om vooraf te zeggen wat jouw voordeel is. Ben je wel benieuwd geworden? Ga naar de website en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

Direct naar de voordelen