Zorgverzekering

Met de Zorgverzekeringvergelijker van Dibevo-Risk kun je gemakkelijk verschillende zorgverzekeraars vergelijken. Dibevo-leden profiteren van een extra collectiviteitskorting die kan oplopen tot 9% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Da’s toch mooi meegenomen.

Niet alleen jij, maar ook je personeel kan profiteren van de Dibevo-collectiviteitskorting. Een extra pluspunt voor jou als werkgever. Je hebt immers je werknemers iets extra's te bieden als aanvulling op de arbeidsvoorwaarden. Hoe je dat doet? Heel simpel: geef je medewerkers deze flyer. Je kunt de flyer printen of gewoon naar je personeel mailen. In de flyer staat uitgelegd hoe zij gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

Medewerker 18 jaar

Heb je een medewerker in dienst die binnenkort zijn 18e verjaardag viert? Dan vervalt op dat moment zijn zorgverzekering die via de zorgverzekering van zijn ouders is afgesloten. Deze medewerker kan direct zijn eigen zorgverzekering regelen. Als werkgever kun je hem daar verder in helpen. Ook dat kun je simpel doen door de medewerker de flyer te geven.

Zorgverzekering loopt al bij één van de verzekeraars

Loopt je zorgverzekering al bij één van de verzekeraars? Ook dan kom je als Dibevo-lid in aanmerking voor de collectiviteitskorting.

Direct naar de Zorgverzekeringvergelijker