Adverteren in vakblad en online

Als leverancier is persoonlijk contact met je afnemers het mooiste dat er is, maar dat is lang niet altijd haalbaar. Adverteren in het Dibevo-Vakblad of op de Dibevo-website brengt je boodschap in het hart van de branche.

Adverteren in het Dibevo-Vakblad heeft als grote voordeel dat de informatie minder snel vervliegt. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers het blad in verschillende sessies lezen zodat jouw advertentie langer op het netvlies blijft ‘hangen’. Overigens hoeft dat niet een 'standaard' advertentie te zijn. Je kunt ook adverteren in de vorm van redactionele artikelen, sponsored items of bijsluiters. Vraag gerust naar de mogelijkheden: we denken graag met je mee.

Adverteren in het Dibevo-Vakblad


Een advertorial/advertentie op de Dibevo-website is ideaal als je bijvoorbeeld snel en voordelig een personeelsadvertentie wil verspreiden. Je advertorial/advertentie gaat mee in de Dibevo-nieuwsbrief en wordt doorgeplaatst op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Dibevo-leden uit de sectie leveranciers krijgen een aantrekkelijke korting de advertentietarieven. Meer weten? Bekijk de tariefkaart van het Dibevo-Vakblad of bel ons even op 033 - 455 04 33.

Voordelig publiceren in de rubriek Noviteiten

De veelgelezen rubriek Noviteiten in het Dibevo-Vakblad is speciaal ingericht voor het publiceren van nieuwe producten en diensten van Dibevo-leden. Lees verder voor de voorwaarden.

Rubriek Noviteiten in het Dibevo-Vakblad